Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI
    SKYKAPTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125cc çift silindir
    aleyküm selam serkan ya tekirdağ çorlu mtller nerdesiniz hadiyin yavvv bakın bayramın 3.günü kırklareliye gidiyoruz evet beyler bayanlar görelim elleri kimler var bakalım ayrıntılı bilgiler bir iki gün sonra burda forumda olacak hade ama
    şu anlık gelenlerin listesi
    #ben volkan skykaptan
    #şakir mambo59
    #özgür deer152
    #murat leoline

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mambo59 kırklareliden bir iki arkadaş var telefonu olan olmazsa ararım kırklarelide tam nereye gideceğiz bunuda bi karalastıralım
    serkanyenidunya bizdende çanakkale mt ye selamlar saygılar ortak buluşmalarda buluşmak dileğiyle...
    adiren ben kask olarak airoh kullanıyorum mont olarak snoop fena değil fiyatlarıda uygun

mambo 59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun 250-5
    derr sabah erken cıkarız biraz yolda bir magara war ben orayı görmek istiyorum dupnisa magarası ydı galiba ismi turistlik bir yersanırım ismi olduguna göre pınar hisar yolunu kullanacaz hem sanada yakın olur walla kırklareli merkez e gideriz herhalde başka fikri olan warmı bu arada muratıda haberdar edelim ben mesaj atıcam gerekirse ararım ama sizde söyleyin haberwerin BU ARADA GEZİ GEZİ DİYEN ARKADAŞLAR İŞTE SİZE BİR GÜNLÜK GEZİ HANİ NERDESİNİZ BAYRAMDA KİMSE ÇALIŞMIYOR WE OKULLARDA KAPALI HANİ ELLER NERDE KİMLER GELİYOR
    ))EWDEKİ SES HAYAL_ET((

canavar_hk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok YaKıNDa GeliYooo !!!
    ya koskoca tekirdağ okadar motorcu var..ama hala clup yok..bu konu hakkında bişey dusunen yok mu bi clup olsa fenamı olur???

Motosikleti
    jınlun 250-5
    hakan kardeşim burada fikir olarak hep gündemde olan bir konu bu fakat faal olarak kimse bu tür bir girişimde bulunmadı aslında az masrafla dernek adı altında bir mekan kurulabilir işte yapar ortamda fakat herkezin zaten aktif olarak bir işi oldugu için kimse kurmuyor bu tür bir yer ha ama olsa iyi olur tabi ( BENCE )
    ))EWDEKİ SES HAYAL_ET((

bana her yer clup

samet_1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck 125_.........
    ben luleburgaz mt den beklerız hepınızı ama mambo59 o dupnısa yolu buz tutmustur suan wallaha ama sen ıstıyosan gıderız oralara sorun degıl kaya kaya gıderız))neyse hepınızı beklerız kırklarelı mt olarak kımse bısı yazmadı ama suana kadar ya ıslerı var yada gewrcekten kımse yok))
    Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])

Merhaba arkadaşlar ben Tekirdağ merkez

YILDIRIM MOTOSİKLET olarak tekirdağ merkezde her türlü parça ve servis mevcuttur.

hoş geldin...

Motosikleti
    jınlun 250-5
    yıldırımmotosiklet H.G DERR KANKA O TARAFTA HAWALAR NASSI BU ARADA YAWF BI HAWAYI KOKLA BAKALIM KACDERECE GIBI BILELIM SIMDI TEKIRDAG MT DEN KIM GELICEK KESINLESTIRELIM TALEP AZ SA IPTAL EDELIM WE BEN BIRDAHA GEZI DUZENLEMEM ABI KIZIYOM 22 KISI GELCEM DEDI SARKOY E BU YAZ 4 KISI GITTIK OLURMU YA BUKADARDA FIRE WERILMEZKI GELDE KIZMA
    ))EWDEKİ SES HAYAL_ET((

olmadı bi gidip bakarım ben yola ama su an istanbuldayım kimse olmasada gidip bi sameti görürüz ne yapalım...

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    Bende varım MÜREFTE ,Lİ

hoş geldin mürefteli sanki daha öncede söyle bi selam verip kaybolmustun...

Motosikleti
    jınlun 250-5
    bende şarköylüyüm bu aradadeer sagol ama boşa harcama kendini şimdi yollarda gerek yok ben waz geçtim çorluya gelirsin okey oynarız trakyada motorcu kalmamış
    ))EWDEKİ SES HAYAL_ET((

olur kanka sorun degil

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı samet_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben luleburgaz mt den beklerız hepınızı ama mambo59 o dupnısa yolu buz tutmustur suan wallaha ama sen ıstıyosan gıderız oralara sorun degıl kaya kaya gıderız))neyse hepınızı beklerız kırklarelı mt olarak kımse bısı yazmadı ama suana kadar ya ıslerı var yada gewrcekten kımse yok))
    sametcigim daha yol buz tutmamistir.ayrica dupnisa'ya poyralidan ayrilan igneada yolundan degilde,uskup civarindan bi yol vardi sanirim,ordan gitmenizi oneririm.en azindan viraj,rapma derdi falan olmaz.hazir oraya giderseniz demirkoy dokumhanesini ziyaret edin bi zahmet
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Ben Kırklarelinde çalışıyorum fakat hafta içi Kırklarelin de hafta sonu ise Çorlu dayım. Fırsat olursa tanışmak isterim.

hoş geldin OKD...

Motosikleti
    jınlun 250-5
    Okd HoŞ Geldİn KardeŞ
    ))EWDEKİ SES HAYAL_ET((

arkadaşlar izmirden bir mt üyesi saray geliyor bayramın 2. yada 3. günü onuda alıp bi çorlu yapabiliriz eger vakti olmazsada ben zaten ugrarım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler