Yalnız bişey Söyliyeceğim şu "Çan Çin Çon " Topiciğini Hİç Yakıştıramadım senin gibi Adama..
birde Diğer Varlıklar TAbirin Oradaki Bİ Abi Vardı McT 250 SAhibi, EMinm Onunda Canını Sıkmıştır. Aynı Benim Sıkıldığım gibi.
Yalnız bişey Söyliyeceğim şu "Çan Çin Çon " Topiciğini Hİç Yakıştıramadım senin gibi Adama..
birde Diğer Varlıklar TAbirin Oradaki Bİ Abi Vardı McT 250 SAhibi, EMinm Onunda Canını Sıkmıştır. Aynı Benim Sıkıldığım gibi.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Yahu Özer bunlar benim fikirlerim...ister katılırsın ister katılmazsın...üslubum tarzım bu...işine gelmezse okumazsın yasaklı listesine alırsın...ha okuyup memnun kalmazsanda moderatöre bildir butonunda limitsiz şikayet edersin...2005 ten beri ben çin çon malı alanları yerden yere vurdum eleştirdim...eleştirmeyede devam...diğer varlıklar komik...bence komik...sana komik olmayabilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
"diğer varlıklar" konusu bence komik değil ; Kaale ALınacak Bir tabir.
Ayrıca bu kadarda kızma seni eleştiriyorum ben sadece, ELeştirmek;ELeştirilmek İyidir. Aynı sen nasıl diğer Çİn malı motor sahiplerini eleştiriyorsan;Bende Seni Eleştiriyorum.
Şimdi Senin Eleştirin İyide, Bizimkisi Kötü mü?
Adamın parası ona yetiyormuş öyle almış.GÖrünüşüne AŞık olmuş Duruşu Hoşuna gitmiş almış. Bu Durumda Sana Veya bir başka kişilere ne düşebilir ki?
Ben 2007 den beridir bu siteye üyeyim.Şuana kadarda kimseyi şikayet etmedim.Hoş , Açtığı topiclerdede onu küçümsemedim yada bagırıp tepki göstermedim.
Farkındaysan burası TEkirdağ MT Topici Ve Ben bile suanda buraya yazarak sana bunları iletiyorum.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Zengin,fakir,genç,yaşlı,tahsilli,cahil,iyi motorcu,kötü motorcu olabiliriz ama bizler bunların hepsini bir kenara bırakıp Tekirdağ MT olarak burada başlayan sağlam dostluklar kurduk.
O yüzden MT olmasa bile kendi aramızdaki arkadaşlıklarımız,dostluklarımız kalıcıdır;
Dostluğumuz komplekslerimizi,eksikliklerimizi,hatalarımızı motor denen metal yığınının nitelikleri arkasına gizlemeyecek kadar sağlamdır.
Hepimiz motorsuz kalsak da dostuz,çünkü motor hayatımızda amaç değil,araçtır.Keyif aracıdır,ulaşım aracıdır ucuz da olsa kalitesiz de olsa
bir maddi değerdir.
Motor hayatımızdan çıktığında dahi hayatımızın geri kalan değerleri çok ama çok anlamlıdır.
İşte bu yüzden aramıza katılmak kolay ama kalabilmek zordur.
Tekirdağ MT dostluğa verdiğiniz değer için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Abi Çok TEşekkür Ederim.. 2 Senelik Gerçekten hEr geçen gün güzelleşen bir arkadaşlığımız var.İlk Zamanlardada Bİr Kış ayında gelipte Bizim Yazıhaneye gelişini ve Ben SAvaş KAyan DEdiğin günü Hiç unutamam.
Bizim Dostluğumuz MEzara KAdardır Tüm Dostlarımızla. Motorları bir Köşeye Atana kadar değil.
bırakın bu çin - japon işini
sizin gittiğiniz ama benim gitmediğim bi yer
http://www.motosiklet.net/forum/etki...uz-280-km.html
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Mete bırak artık şu çin motorlarını kötülemeyi. Bu motorları kullanan adamlar şikayet etmiyorlar. Demekki memnun insanlar. Sen daha kullanmadan, sahibi olmadan boyna şikayet ediyorsun.
Tamam çin motorunu sevmiyorsan bırak kardeşim konularına girmeyi cevap yazmayı. Git japon motorlarının konularında dolaş onlara cevap ver. Bu çinlilerle alıp veremediğin nedir çözebilmiş değilim doğrusu. Tavuğuna kış mı dedi yoksa bir çin motorcusu.
Ben çin motoru kullanıyorum ve memnunum kardeşim sen nekadar boka batırıp çıkarsan da benim memnun olmam bana yeter.
Sen eleştirmişsin tabiki eleştiri yapabilirsin. Bunlar senin görüşlerin ama Özer de seni eleştirmiş o da onun görüşü bende seni eleştiriyorum. Nasıl ki senin eleştirilerine biz saygılı oluyorsak sende aynı şekilde olmalısın.
Şu diğer varlıklarda nedir anlayamadım doğrusu. Japon, İngiliz, Alman ve Amerikan malı olan motorlar motorsiklet diğerleri diğer varlıklarmıdır ? Bu diğer varlıkları kullananlarmı yoksa diğer varlıklar ?
Tekirdağ-Çorlu
Günaydın Tekirdağ Mt.
Selam arkadaslar nasılsınız bakalım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Vay vayyy mehmetçik var burada. Hoşgeldin kardeşim nasıl gidiyor askerlik.
Tekirdağ-Çorlu
iyi abi ne olsun kurtulmak ıcın burdan gun sayıyorum sonra ver elını ankara
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Sinirler gerilmiş burada.. Gerek var mı ki bu gerginliğe?
Emrah'ım hoşgeldin, iyisindir umarım
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şuan güzel abi
tugay içi denetlemede birinci olduk o yüzden bize çift çarşı izni verdiler
Birde şuradan kurtulupta ankaraya gitsem daha bi güzelleşecek sanırım
Gerçi burdada komutan postası olacagımız için haftanın 4 günü nezaket dersi görüyoruz yani yatıyoruz ama işte....
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
savaş abi hava güzel olursa bir turlayalımmı yarın
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
arkadaşlar akşam şevki öztürk abim ve ben (hani şu haysung 250 si olan)marmara ereğlisine gittik gürcan kardeşim yanına o güzel rıhtım kahvesinde çay içtik sizlere çok selamı var
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
S.a bende çorludan ama ufak kardeşlerinizdenim yani ehliyete daha 1 sene var bende sizlerim muabetlerine katılmak isterim. tabi kabul ederseniz...
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)