hahaha ya alem adamsın abi gülmekten kırıldım valladedim ya bilmiyom diye
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
arkadaşlar orhan şu dakikalar itibari ile evine gelmek üzeredir sanıyorum henüz bir bilgi alamadım arıyorum açmıyor sanırım motorda hala.. Saat.15.30 civarlarında aliağadaydı.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
abi biliyon dimi benim lakabım süslü süleyman
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------
http://www.motordelisi.com/forum/gez...ml#post1720350 veee işte gezi FOTOLARI biraz kopya oldu ama neyse sağolsun cansu kardeşim
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
sen beğendinmi onu söyle abi
inşallah abi inşallah bu pazar bi gezi yapsak bizim grup özer filan
Sunay abi cok geçmiş olsun yaaaaa yeni gördüm.Hatılarsan bizim evin önünde konuşmuştuk çizikler vardı nazarlık olsun demiştik
.....
edirneden sevgiler saygılar arkadaşlar
artık edirneli oldum
gezilere edirneyide ekliyebilirsiniz. bilginize sunulur.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Bugun büyük gün
ömersirin kişisi prangasına kavuşuyor,
artık aklına estiği zaman Savaş Abi'sine takılamayacak,
artık iki tekmil arası 5 dakika
Saat 14.45 de Taksim Evlendirme Dairesi'nde.
Nasılsınız trakya mt..
Hepinizi çok özledim valla..
Kütahya mtde iş yok
Trakya mt gibi sıcakkanlı biyer yok..
1 ay sonra görüşmek üzere
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
mesela pazar gidileim edirneye özer
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)