Saat 16.30 dan sonra tekirdağ sahildeyim arkadaşlar.. Bİlginize.
Saat 16.30 dan sonra tekirdağ sahildeyim arkadaşlar.. Bİlginize.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bu aksam saat 6-7 arası corlu cerkezkoy yolu uzerınde gıderken bır kopeğe carptım ben motordan uctum kac takla attım bılmıyom motor bır tarafa gıttı ben yolun ustunde .arkamdakıler bereket durdular yoksa ustumden gecıcekler. yoldan yardım ettıler motoru kaldırdık benım ustum parcalanmıs hertarafı bereket tam korumayım. motor pert ben saglam . polıs cardım rapor tutuldu cekıcı cağırıldı saat 10 da zor geldım eve. carsamba sabahı cekıcıyle ıstanbula goturcez servıse kasko yaptıracak.......
Abi NEdir Bu ? 2 Oldu. Haberin Detayını Öğrenmek Açısından aradım şimdi ARkadaşlar Olay Doğrudur. Kendisinde Full Koruma Oldugu İÇin Sunayda Bİşey yoktur fakat maddi Hasarı var Biraz. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM
Bu arada ORhan ARkadaşımızda Bugün 15 te YOla Çıkarak Kıbrısa gitmeye Karar verdi. Saat 20.30 civarlarında kocaelide olan arkadaşımız şu sıralarda ANkara YOlunda Bir Yerlerdedir yarın Öğle SAatlerinde Mersine VArmayı düşünüyor zira o saatlerde kıbrısa feribot varmış.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
geçmiş olsun kardeşim sunay
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Nasılsınız arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım kendinize iyi bakın..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Sunaycım çok geçmiş olsun kardeşim ya....nedir bu talihsizlikler zinciri...
Extrama kardeşim hoşgeldin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sunay geçmiş olsun, sende birşey olmamasına sevindim..
Emrah'ım gelirmiş MT'ye de girermiş amanda aman
Legends may sLeep.. But they never diE..!
vayyyy Emrah abim
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Sunay abi geçmiş olsun.Cana geliceğine mala gelsin diyoruz elden birşey gelmiyor.
Deniz abi makinan hayırlı olsun kanuni yi takılmalığına ver bi kaç gün hava atayım
Emrah abi aramıza tekrar hoşgeldin...Burgazda cıvıl cıvıl tekrar bırakıp nasıl gidicen bilmem
[QUOTE=savaskayan;1792725]ateş almaya mı geldin kardeş?
Bak Ankara'ya giderim uğramadan gelirim sonra[QUOTE]
Savaş abi lüleburgazda değilim kütahya gibi lanet biryerdeyim şuan
İnşallah 1 ay sonra gelicem lüleburgaza 1 hafta kalıp ankaraya gidicem sonra
Herkese tekrar selamlar..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
dün saat 17 de taşucuna vardı. feribot perşembe günü kalkacakmış o yüzden gitme fikrinden vazgeçti. bugün dönüş yoluna geçerek antalya dan sahil yolndan ege bölgesini aşarak izmire oradanda çanakkale tekirdağ güzergahından dönmeyi düşünüyor. taşucuna kadar bizim buradan muratlıdan yani 1300 km imiş bakalım dönüş yolu ne kadar tutacak ?
Helal olsun Orhana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar bayramın 3. günü yani bu gün gezimiz vardı lüleburgazclup.org ile çok güzel bir gezi oldu benim fotoğraf makinam olmadığı için olsada eklemeyi bilmiyom görmek isteyenler dereköy gezimizi görebilir
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1793873
gezmeyen arkadaşlar için gezdim yada başka bi deyişle oturan mt adına
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)