Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    transalp yavrusu
    bu bayan akını da ne böyle hepside devlet memuru, birisi bizimle kafa buluyo bence yakında cıkar kokusu.

ERDİNÇ abi geçmiş olsun çarşıda öküz çok fazla var nerden ne çıkıyo nereye gidiyo hiç belli değil, dikkatli olmak lazım. inşallah hasar sigortadan haledilir seninde başın ağrımaz cana geliceğine mala gelsin abi ne diyelim bozma moralini
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Ayyurek , DErya, Bhrsmm Nİckli ARkadaşlarımız Hepiniz Aramıza Hoşgeldiniz.. Motosiklet Konusunda Sİtemizden Bİlgi Sahibi Olabilirsiniz.. Ayrıca Yeni Başlayacaksınız Bu Hobiye,Bu Çok Büyük Bİr Tutkudur Trakya Ve Tekirdağ MT Nin Sİzin Gibi Çiçeklerinin Olması Güzel Olacak..
    Aklınıza Takılan HEr NE Olursa Olsun Ben Ve Grup ARkadaşlarım ellerinden GEldiğince CEvaplayarak AÇılayacaklardır Eminim.Bu arada SAnırım Üçünüzünde Aynı Noktası var Kamu Kurumlarında ÇAlışıyorsunuz.. Bİraz KEndinizden ve AKlınızdan geçen Bİr Başlangıç Motoru VArsa Ondan Yada İlerideki İdealiniz Olacak Bİr Tarz Motor VArsa Ondan Bahsederseniz; Bİzlerde Ona Ulaşmadaki Geçeceğiniz Aşamalar Konusunda sizlere Yardımcı Olurz.

Bu ARada adım ÖZer. EPey Bİr Süredir Bu Forumdayım İlk Zamanlar Hİç Kimsecikler Yoktu ama Yavaş Yavaş SAnırım Büyüyoruz ve Bu Çok GÜzel Bİr Duygu.. Ayrıca FAcebooka a Üye İseniz Mutlaka Grubumuza da bekleriz

http://www.facebook.com/inbox/?ref=m...2273249&ref=ts

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:52 PM ----------

Alıntı slyscorp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar
    bugün ufak bi kaza geçirdim benim hiç bir şeyim yok ama
    motordaki hasar baya var
    hazar dediğimde grenaj ayna ve ön disk sanırım
    olay şöyle oldu hükümet konağının önünden sol şeritten gidiyordum sağımda bir panelvan minibüs sağa doğru borsa meydanına inmek üzere sağ sinyalini vermiş ve dönüş yapıyordu
    tam o sırada bir tane öküz renault 9 minibüsün önünden direk karşıya hükümet binasının yantarafına doğru geçmek için önüme fırladı ve ben frenleyip motoru sol yatırdım ve kaydım motoru bıraktım ve motor reno ya sol ön tekerleğin az ilersine tampona vurdu ve durdu sonra ekip çağırdık fakat yeni kanuna göre raporu bizim düzenlememiz gerektiğini söledi evrakları inceledi karşı tarafın muayenesi yokmuş ona ceza kesti ve sonra bize işte raporu doldurun ardından trafik sigortasını yaptırdığınız yere götürün diyerek çekip gitti
    bizde raporu doldurduk şimdi öğleden sonra çıkıp gidicem işte trafik sigortasını yaptırdığım yere sonrasında ne olacak bilmiyorumm
    bilgisi olan varmı bu konuda yani ne olacak ne yapmam gerekli başka diye birde olayın şekline göre kim suçlu ve trafik sigortası hasarın ne kadarını karşılıyacak
    nasıl olacak bu işlemler
    Aga Büyük GEçmiş Olsun ya DAha Dİkkatli Olmalıyız ARkadaşlar Özellikle Çorluda Cok Büyük Problemler oluyor Trafikte. GEçmişte Bende böyle CEhalet DOlu Sürücülerle Karsı Karsıya Kalmıştım.. Süleyman Abi İyi Bilir.
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    günaydın arkadaşlar
    bugün ufak bi kaza geçirdim benim hiç bir şeyim yok ama
    motordaki hasar baya var
    hazar dediğimde grenaj ayna ve ön disk sanırım
    olay şöyle oldu hükümet konağının önünden sol şeritten gidiyordum sağımda bir panelvan minibüs sağa doğru borsa meydanına inmek üzere sağ sinyalini vermiş ve dönüş yapıyordu
    tam o sırada bir tane öküz renault 9 minibüsün önünden direk karşıya hükümet binasının yantarafına doğru geçmek için önüme fırladı ve ben frenleyip motoru sol yatırdım ve kaydım motoru bıraktım ve motor reno ya sol ön tekerleğin az ilersine tampona vurdu ve durdu sonra ekip çağırdık fakat yeni kanuna göre raporu bizim düzenlememiz gerektiğini söledi evrakları inceledi karşı tarafın muayenesi yokmuş ona ceza kesti ve sonra bize işte raporu doldurun ardından trafik sigortasını yaptırdığınız yere götürün diyerek çekip gitti
    bizde raporu doldurduk şimdi öğleden sonra çıkıp gidicem işte trafik sigortasını yaptırdığım yere sonrasında ne olacak bilmiyorumm
    bilgisi olan varmı bu konuda yani ne olacak ne yapmam gerekli başka diye birde olayın şekline göre kim suçlu ve trafik sigortası hasarın ne kadarını karşılıyacak
    nasıl olacak bu işlemler
    geçmiş olsun,sende bişey olmasın da her iş halledilir.
    ::tutkuy::

Motosikleti
    :((
    [QUOTE=ilhan YAZICI;1788294]bu bayan akını da ne böyle hepside devlet memuru, birisi bizimle kafa buluyo bence yakında cıkar kokusu.

[SIZE="2"]ERDİNÇ abi geçmiş olsun çarşıda öküz çok fazla var nerden ne çıkıyo nereye gidiyo hiç belli değil, dikkatli olmak lazım. inşallah hasar sigortadan haledilir seninde başın ağrımaz cana geliceğine mala gelsin abi ne diyelim bozma moralini [/SIZ

bir anda bu kadar erkek olsaydı foruma üye olan ve bilgi edinmek isteyen altından bişey çıkacak diye düşünmezdiniz.motor erkek araçıdır dye bir kural mı var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı ayyurek80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bir anda bu kadar erkek olsaydı foruma üye olan ve bilgi edinmek isteyen altından bişey çıkacak diye düşünmezdiniz.motor erkek araçıdır dye bir kural mı var.
    Forumlara her zaman sahte(fake)üyeler girebilir,Zaten motorcular muziptir.
    biz bunca yılda ilk önce "Tuem İngemizi" gördük,sonra aynı anda 3 bayan üye birden gelince şüpheye düşen üyelere de hak vermemek elde değil takdir ederseniz.
    Aramızda Cinsiyet ayrımı yok asla olamaz zaten.
    Aksine memnun olduk,serseri değildik kendi aramızda,
    iddialı bir söylem değil ama gerçekten nezih bir grubuz Tekirdağ MT olarak
    Yine de kendimize daha fazla çeki düzen vermek için bir sebeb olur gelişiniz.
    Motor kullanmak erkek işi değildir,yürek işidir,
    Motor kullanmak için erkek olmak değil,özgür ruhlu olmak gerekir.
    Hanımefendiler bu konuda engellenmiştir ama geç kalmamıştır.

İyi ki varsınız,iyi ki heveslisiniz.

slyscorp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki srad 750cc
    yeni katılan arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorumm canı gönülden

tüm arkadaşlarada tşk. ederim
    evet bende bişey yokk ellerimde çizik dahi yok arkadaşlar sadece sol omzumm çok az ağrıyor düşmekten dolayı başkada bişeyim yok ( kaskı dahi yere vurmadım çizik bile yok kaskta )
    cumartesi ekspertiz gelecek bende yanında olucam
    sevdinin oraya bıraktım motoru oraya gelip bakacak işte
    yanlız benim anlamadığım kusuru kim belirliyor
    tutulan rapora göre kim belirliyor bunu
    hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
    Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
    Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ

Motosikleti
    Honda Nc700x
    yeni katılan arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorumm canı gönülden

tüm arkadaşlarada tşk. ederim
    evet bende bişey yokk ellerimde çizik dahi yok arkadaşlar sadece sol omzumm çok az ağrıyor düşmekten dolayı başkada bişeyim yok ( kaskı dahi yere vurmadım çizik bile yok kaskta )
    cumartesi ekspertiz gelecek bende yanında olucam
    sevdinin oraya bıraktım motoru oraya gelip bakacak işte
    yanlız benim anlamadığım kusuru kim belirliyor
    tutulan rapora göre kim belirliyor bunu
    abi o rapor olurken mutlaka dur bu ekspertin yanında gerektiği yerde biraz Sıkıştır. bunlar az yazmaya bayılırlar masrafları ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 AM ----------

[QUOTE=ayyurek80;1788792]
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu bayan akını da ne böyle hepside devlet memuru, birisi bizimle kafa buluyo bence yakında cıkar kokusu.

[SIZE="2"]ERDİNÇ abi geçmiş olsun çarşıda öküz çok fazla var nerden ne çıkıyo nereye gidiyo hiç belli değil, dikkatli olmak lazım. inşallah hasar sigortadan haledilir seninde başın ağrımaz cana geliceğine mala gelsin abi ne diyelim bozma moralini [/SIZ

Meltem hanım ,

Sakın Bizi Yalnış anlamayın ya.Bİr Anda 3 Üye birden Üçününde bayan oluşu şaşırttı biraz bizi. Motosiklet ERkek işi Değil Ayrıca;) Her YÜrekli Genç Ruhun İŞi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------

ya arkadaşlar castrolün zincir Yagını arıyorum bu çevrede satılan bi yer var mı. Çorluda Falan ya.. ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------

Bayramdada Bİr Bayramlaşma Buluşması Ayarlayayım bea
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MErhaba Trakya

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı caner22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MErhaba Trakya
    Selam Kardeşlerin bitanesi

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Kardeşlerin bitanesi
    Abilerin en yakışıklısı MERhaba

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    [QUOTE=By_StaR;1788984]abi o rapor olurken mutlaka dur bu ekspertin yanında gerektiği yerde biraz Sıkıştır. bunlar az yazmaya bayılırlar masrafları ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 AM ----------

Alıntı ayyurek80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Meltem hanım ,

Sakın Bizi Yalnış anlamayın ya.Bİr Anda 3 Üye birden Üçününde bayan oluşu şaşırttı biraz bizi. Motosiklet ERkek işi Değil Ayrıca;) Her YÜrekli Genç Ruhun İŞi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------

ya arkadaşlar castrolün zincir Yagını arıyorum bu çevrede satılan bi yer var mı. Çorluda Falan ya.. ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------

Bayramdada Bİr Bayramlaşma Buluşması Ayarlayayım bea
    Ben Kipa dan almıştım Özer. 22 TL.
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    Honda Nc700x
    [QUOTE=canantas;1789407]
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi o rapor olurken mutlaka dur bu ekspertin yanında gerektiği yerde biraz Sıkıştır. bunlar az yazmaya bayılırlar masrafları ..

Ben Kipa dan almıştım Özer. 22 TL.
    CAstrol dimi janta Sıçramayan Yağdan Bahsediyorum Abi.

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Evet jant a sıçramıyor bu yağ. Gayet güzel bende kullandım.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Doğrudur Özer. Çok güzel bir yağ...
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet jant a sıçramıyor bu yağ. Gayet güzel bende kullandım.
    malesef kalmamış arkadaşlar banada lazım özer
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Ne o Süleyman, benden denemek için aldığında (Büyük Mandıra da) yağ hakkında söylemediğini bırakmamıştın! Şimdi de övüyorsun

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Ayyürek ! Sobe Bakıyorum hep Okuorsun bişy yazmıyosun ya .)

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    duyduğuma göre deniz arkadaşımız yeni motoruyla dağlara tırmanmaya başlamış,
    burdan hayırlısı olmasını diliyorum,tekerleklerin düz bassın deyemiycem çünkü cross sana bişey olmasın,
    toprak yoldan başka yerde düşme.
    dizliklerini takmadan atlayıp zıplama,
    kaskın olmadan toprağa düşme,
    eldivenlerini takmayı unutma,
    montun olmadan rüzgarda gezme,
    en önemlisi;
    yatmadan önce sütünü içmeyi unutma
    şaka bir yana da hayalini gerçekleştirdiğini duyunca çok sevindim.güle güle kullan
    ::tutkuy::

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    canan ne desen haklısın valla süper bi yağ !!!!!! deniz motorsikletmi aldın yoksa hayırlı olsun
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    denizli mt ailesi olarak ramazan bayramınız mübarek ve kutlu olsn kazasız ve sorunsuz sürüşleri dileğimizle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler