Erdinç abi Geçmiş olsun.Can a geleceğine mala gelsin boşver...Önce Sağlık
vay üçkaatcı vay...anında sattın beni...
çok geçmiş olsun kardeşim...şimdi asıl benim korktuğum şey olacak...ekspertiz hasarı az göstermeye çalışacak...ana caddede sen isen ve araba önüne kendini attıysa VEEE bak çok önemli burası...ÇİZİLEN KROKİDE BU SABİTSE VE AÇIKLAMADA HATASINI KABUL ETTİYSE SORUN YOK...bence sen eski bir ss için ne hasar çıkacağını ve bunu ekspertizin kabul edip etmeyeceğini...etmez ise sana piyasa fiyatından daha düşük bir rakam nakit verebileceğini düşün...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
erdinç geçmiş olsun kardeşim allah hepimizi daha beterinden saklasın
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Sayın slyscorp geçmiş olsun, aramızda (kaza geçirenler) sizleri de görmekten mutluluk duymak istemezdik. Şaka bir yana bayramda gelince konuşuruz. Kaza raporun bayramdan sonra çıkar anca. Takma kafana.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
merhaba arkadaşlar.......motoru olmayan bir motor sever olarak aranızdayım..umarım en kısa zamanda bir motor sahibide olurum....ehliyet var ama motor olmayınca nafile.....
hoşbuldukk...umarım en kısa zamanda olur...ben çorluda bir kamu kurumunda devlet memuruyum....motor alana kadar hem motorcu arkadaşlar edinmek, hem motorlar hakkında daha iyi bilgi edinmek için burdayım...umarım başka bayan arkadaşlardan katılım vardır.....
Madem bulaştınız fazla sürmez motor almanız,
Ayyürek'e verdiğimiz tavsiyeleri siz de dikkate alırsanız daha bilinçli olarak başlarsınız.
Bu arada galiba Tekirdağ MT motorcu memurlar baskınına uğradı.
pişikolojik motorcu ömersirin'le başlamıştı.
bi gün gelecek Çorlu Hükümet konağının bahçesi Aydın Valiliği'nin bahçesi gibi motor dolacak
Hoşbulduk Savaş Abi ,
Marangoz aynı tas aynı hamam, sürekli sallıyor duruyor...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Bayan olarak niye benden başka kimse yok diye düşünürdüm hep
'ExTReMa'
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)