özgür bana abi seni t dağda bekliyom diyo tel ediyom istanbuldayım abi diyo eeehhh üleeeeynnn deer seni bir elime geçirirsem kulağının birini alıcam.
özgür bana abi seni t dağda bekliyom diyo tel ediyom istanbuldayım abi diyo eeehhh üleeeeynnn deer seni bir elime geçirirsem kulağının birini alıcam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ben bugün saat 15.00tekirdağdaydım bizi belki gören olmuştur 2tane karakuşu
bu arada ümmet babaya iyi bakın
@ümmet perkitan
abi bildiğin gibi resimdeki mavi scooteri istanbulda bi arkadasa sattım sen o gün geleceksin die adamdan isteyip istanbuldan kalkıp saraya geldim öglen senle nette konustuktan sonra lüleburgaza gidip buradaki işlerimi hallettim.
daha sonra akşama dah cok vakit oldugu için corludaki arkadasları ziyaret ettim sagolsun kanka(mambo59) dükkanında bizi agırladı daha sonra senle buluşmak için yanından ayrıldıgımda istanbuldan telefon geldi ve dönmek zorunda kaldım yoksa biliorsun önceki sefer seni geliboluya kadar gecirmiştim...
öyle diyorsan öyle olsun abi şeriatınkestiği kulak acımaz...
ama o müzik değişmez
merhaba ben de tekırdagdayım artık yokmu bellı bır gunde toplantı vs ??
chevrolet aramıza hoş geldin...
bu arada arkadaslar benim deer152 yi tamirden cıkarttım suan istanbula gidiorum motoru acmaya hava biraz yağmurlu ama olsun artık katlanıcaz
kışında motora binilir...
bende cumartesi tekirdağ a geldim ama aceleye geldiği için yazamadım buraya sonra marmaraereğlisi fln otaraftan döndüm. çerkezköye
walla millet ben kısmetse hawada iyi gibi olursa bayramın 3,günü bir kırklar eli diyorum murat we wolkanda büyük ihtimalle gelecekler konustum onlarlada özgür bu tarih sanada uyar zaten biliyorumki senin için fark etmiyor zaman ayarın yok senin gelmek isteyenler olursa buyursunlar bakalım
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
olur tabi neden olmasın bu arada olmazsa kırklereli deki arkadaşlarada haber verilsin onlarında katılımıyla güzel bir şeyler yapılabilinir...
Arkadaşlar merhaba...
Ben Çerkezköy'den Özgür.
Sizlerden öğrenmek istediğim Çorlu'da kask, koruma, mont alabileceğim bir yer var mı? Birde marka tavsiyesi yaparsanız sevinirim...
Aşka düştüm ben de geldim
dostum bence git istanbuldan al,nbc motordan aldım geçen ay fiyatlar çok uygun,çorluda bilmiyorum ama orda istediğini bulursun.
::tutkuy::
Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Motor için motostara gittim. Fazla çeşit yok gibi geldi (kask için). Tam bakmadım. GT250'yi inceliyordum. Daha doğrusu GT250r vardı. Comet yoktu. Comet almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Aşka düştüm ben de geldim
hayırlısı olsun derim ne diyim ama sen bi motostar a ugra en azında detaylı bilgi alırsın bu arada deer kanka ben dedim bayram ın 3, günü kacalım senin daha cok waktin oluyor ayarla ben sıkışıgım bu aralar zaman yönünden kırklar eli MT misafir kabul edermisiniz
ÖzgÜr Ben Kirklarelİ Mt Ye 2 Kez Msj Attim Nedense Cikmadi Msj Larim Ne İŞ Anlamadim Sen Gurubu Kur Ben De UgraŞacam
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
tekirdağ'da motoclup varmı??
walla corluda yok ama merkezde warmı dersen sanmıyorum
kanka deer bak yaws sorun olmuş her halde şimdide msj ların 2side çıktı
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
ç.kale den t.dag a slm lar saygılar
eywallah serkan kardes
hos geldin aramıza
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)