hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Gelince de zaten haber vermiyo, kendi başına takılıyo
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bi ARa Telefon ÇAlıyodu sanki...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Arkadaşlar Savaş Kayan ile tüm manevi bağlarımı koparmış bulunmaktayım...Bilgilerinize bu hususlarda herhangi bir espri arabulucuk devreye gireyim tarzı yaklaşımlarda bulunmayalım...tepki verebilirim...herkese hakettiği saygıyı vericem bundan sonra...öperim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 AM ----------
benim hayatım seni düzeltmeyle geçicek vallahi...Çinden buraya bişeyler İHRAÇ olmaz....İTHAL olur...a cahal...
İTHALAT...İHRACAT...
siz çalışıyosunuz diye rahatsız etmedim kanka...
nasıl geçti iftar By Özer...
Faruk59 da okuyup okuyup kaçıyor...sessiz ve derinden...sanki şuraya iki kelime yazsan nolcek len Faruk...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ne denemesi bu abicim...
Çinlierde sizde sahip çıkamadınız bana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Merhaba.ben takirdağdan bayan motorcu yok mu?
Yazın Büyük Mandıra ya geziye gitmiştik, orada bayan motorcu vardı .
Sanırım Tekirdağ MT de ilk siz olacaksınız....
Bu arada Pazar günkü iftarla ilgili bir resim vesaire yok mu Özer? Gelemedik ama en azından resimlere bakarak iç geçirebiliriz değil mi?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Herkesin kandili mubarek olsun
Tekirdağ-Çorlu
Kandiliniz Mubarek Olsun Trakya MT
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Herkesin kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Sevgilerin birleştiği,Hayallerin gerçek olduğu bu gecede,Yaşadığımız Tüm Sorunların Bİtmesi Dİleğiyle ... KADİR GECENİZ- KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 PM ----------
Bayan ARtçı Çokta Bayan Motorcu YOk, Sanırım Sen İLksin. Edirneden Facebook Grubumuza Dahil Olan bayan bir ARkadaşımız var.. Sizi Tanıştırayım ben
TAbi İlk Önce Kendini Tanıtman Koşulu İle
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
ben motorcuyum demedim ki bayan motorcu varmı dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 AM ----------
Bende değilim ama motor kullanıcısı olmak istiyorummm.o yüzden bu forma üye oldum.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)