hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Bayram sonrası için Edirne rotası güzel bir fikir!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------
Zaten o güzelim ciğeri yemeyi de özlemiştim!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
her daim beklerim arkadaşlar ne demek
yanlız kötü olan şu ben gazlıyamıcam okadar yolu o üzüyor işte beni
yani motor kullanmanın zevki bambaşka
ben edirnedeolucam sizler geleceksiniz ben gaz açmamış olucam sizler gibi
ama sizi görünce keyfim yerine gelir hatırlayanım varmış derim artık
bende çorluya gelip gidicem belki ayda bir sefer falan
o zamanlar uğrarım sizlerin yanına
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Günaydın millet..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
akşam oldu ya özer naber yok değişiklik kardeşim yarın akşam için
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Tekirdağ'da 5 işçi kayıp, 100 işçi kurtarılmayı bekliyor
Tekirdağ'ın Kumbağ Beldesi'nde aşırı yağışlar nedeniyle dereler taştı. Belde merkezi sular altında. Kumbağ'da bulunan tuğla fabrikalarında çalışan işçilerden 5'i kayboldu, mahsur kalan 100 işçi çatılara çıktı, kurtarılmayı bekliyor.
Kaybolan ve mahsur kalan işçileri bulmak ve kurtarmak için bölgeye Skorsky helikopterleri geldi.
Bölgeye çok sayıda askeri birlik de bölgedeki arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Polisi de bölgede arama kurtarma çalışmalarına katılmak için hazır bekliyor.
Ayrıca Keşan-Malkara arasında bir dere taşmış .
Saray'da da Galata Deresi taşmış,köprü yıkılmak üzereymiş,Galata deresi nerede?
Geçen hafta yağan yağmurda da Laladere Köprüsü çökmüş ve Kıyıköy'e ancak Vize-kışlacık yönünden gidilebiliyormuş.
evlerini sel basan tüm tekirdağlı hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
http://cgi.ebay.co.uk/TRIUMPH-TT600-...d=p3286.c0.m14 özer çamurlun lınkı
çorludan tekirdağ mt nin iftar yemeğine gidicek olan arkadaşlarımız saat 1800da kızmeslek arkasındaki bekleme yerinde olmaları gerekmektedir buluşma yeri orasıdır.bilginiz olsun.
inşallah gelendende allah razı olsun gelmeyendende
sülüman abi dün akşam rahatsızdım işe gidemedim bu akşam el mahkum gidicem 7 de işte olmam lazım...size hayırlı iftarlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sağol kardeşim benim allah razı olsun gelmiş kadar oldun
çok istedim gelmeyi...nasip olmadı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)