hadi hayırlısı görelim herkesi
hadi hayırlısı görelim herkesi
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
gecmıs olsun tekırdag varmı selden etkilenen bırseye ıhtıyacı olan
SAgol Okan TEşekkür EDeriz Allah RAzı Olsun. Ben Muratlı İlçesindenim.bizde Bİşey yok. Fakat diğer taraflar için Aynı şeyler pekte geçerli değil. SAray Kötü. Ayrıca Selimpaşada bizim gruba dahil olan dostlarımız vardı onlardada bişey yokmuş iyiyiz dediler selam gönderdiler herkese.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Geçmiş olsun Tekirdağ - MT..
Haberlerde bayağı geniş alan etkilenmiş gözüküyorsdu..
Umarım eşinde dostunda zarara uğrayan yoktur..
selam arkadaşlar biraz önce katıldım aranıza bende muratlıda oturuyorum grup olarak çıkıyor musunuz gezilere çıkan varsa katılmak isterim boş zamanlarımda
adım güner 2 hafta önce racer aldım hastalık bu motor
eywallah hoşbulduk halil yav ben resim yükleyemedim yardımcı olursan sevinirim
artı gezilere falan çıkıyor musunuz merak ettim
çok saol baba sende nasıl motor var ne iş yaparsın
güner aramıza Hoşgeldin KAlıcı Ve Daim Olmanı Dİlerim kendi Adıma.. bu haftasonu pazar günü iftar Yemeğimiz Var ilk ORganizasyon Olarak Oraya KAtılabilirsin mesela ))
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
slm güner hoşgeldin aramıza
özerinde dediği gibi aramızda kalıcı olmanı dilerim bende.
ilk buluşma pazar günü iftar yemeği olsun nedersin
(nick tanıdık geldi biras sanki)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 AM ----------
düşünceniz için teşekkür ederiz arkadaşlar
çorludada bişey yok silivri çatalca ve saray çok etkilendi diğer kısımlarda pek bişey yok şimdilik yağışlar böle devam ederse belki çerkezköyde etkilenebilir.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
bütün trakyalılara geçmiş olsun ölenlere rahmet geride kalanlara sabır diliyorum allah cümlemizi daha beterinden saklasın.
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
arkadaşlar çok saolun anca işten geldim msjlarınıza cvp veremedim bende kalıcı olmak isterim elbette işe gitmessem pazar gelirim seve seve
hepiniz adına gezdim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1773365
selamlar bi sorum olacak kış aylarında da toplanıyor musunuz
yani yaz bitti arkadaşlık bitti olayı yok dimi ????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------
birde abiler ben daha yeni motor aldım bikaç ricam olacak kask alırken neye dikkat edicem bunun çeşitleri falan varmı birkaç topik vardı ama herkes dalga geçmiş ben bilmiyorum özel msjda atamıyorum yeni olduğum için bişekilde görüşseydim içinizden biri ile almam gereken bikaç şsey var (kask.mont vs) yardımcı olursanız çok sevinirim
öncelikle herkese günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .
kış gelince biraz daha sakin oluyor etraff nede olsa motorlar çekiliyor bir yana
kask ve mont olayına gelince özellikle kaskı sakın ucuz bişey alma hatta çin malı kesinlikle alma yani kask olayında paraya kıyacaksın unutmaki kask hayatını kurtaran en önemli koruma ekipmanıdır.
örneğin bende marushın 777 samura var
sağlam kasktır.
yada ls2 kask bunlarda sağlam kask biras daha ucuzdur marushinden
mont ve eldiven
bunlarında korumalıklı olmasına dikkat et benim aklıma gelen bunlar şuan
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)