[QUOTE=
alüküme selam yinge...seninki şimdi gece 4 te postal tekmesiyle uyandırılırıp akşama kadar yat kalk sürün yapıyordur...moralin bozulmasın diye sana anlatmaz...[/QUOTE]
Millet askerlik ne zaman biticek diye gün sayar bizimki acemilik ne zaman biticek diye 16 gün sonra burda inşallah
'ExTReMa'
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Akıllansın işte ana kucağına benzemez orası Çok fena yandım diyo kulakları bile soyuluyomuş Değişik bi havası varmış bi çok soğuk bi çok sıcak hasta olmuş zaten.Karargah hizmet eri yapmışlar yazıcı ya da komutan postası yapabilirlermiş.O daha tam belli değil haftaya belli olucak sanırım.Bi de çetlis midir nedir onu nasıl ezberliycem diye düşünüyo kara kara
'ExTReMa'
ooo iyiyiz ozaman kardeşimizi görmeye geliriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------
hele bi gelsin biz değer veririz ona
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 PM ----------
motosiklet modellerini ezberlemeye benzemiyormuymuşş eheheheh
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
evet kardeşim sana katılıyorum
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
burdA yine bişeyler olmuş ben kaçırmışımm
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
yamaha sülo kısmetse hazır ve nazır
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
nerde olucak yemek abi Edirne de olursa bende hazırım
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Abi 13 Haziran Pazar Günü Yapacagız Güzel Bİşey Olacak ÖZellikle Evli ARkadaşlar EŞleri ile GElirlerse Daha İyi Olur... Cumartesi MEkanı Ayarladıktan sonra Topici Açarız Sİteye.. Önümüzdeki HAfta PAzar günü Olacak TEkrar Ediyorum.
Özerle özelden görüştük konuyu cumartesi aklımızda birkaç mekan var gdip görüşücez bize en yakışanı ve en uygunuyla anlaşıcaz tarih konusunda özer'in dili sürçmüş 13/EYLÜL(09)2009PAZARArkadaşlar ....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
biraz uzak değilmi tarih
tamamdır millet bana uyar iftar olayı yeterki gönüller bir olsun
deniz arkadaşım nerelerdesin özlettin kendindini
faruk a da haber versene sen oda gelsin bayadır onuda göremedikk
daha nice 16 lar sayar...
yav köpeği bile bazen güneydoğuda 13-14 ay göremeyen var...
çok zalimmişin valla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 AM ----------
faruğumu bende özledim...gören olursa selam etsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pandam abim sen gelicenmi iftar yemeğine
gelirsen güzel olur hem tanışmış oluruz
valla gelirsen sevindirik olurum
hadi imla hatası bul bakalımm
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)