ama ozaman mazeretim vardı sülaymanım fötür şapkalım
biliyorsunki işler baya bi sıkı idi normal gezmelere bile gidememiştim
yaff biz geldikk takılıyoruz şimdi ise kimse yok gibi bişey artık
ama ozaman mazeretim vardı sülaymanım fötür şapkalım
biliyorsunki işler baya bi sıkı idi normal gezmelere bile gidememiştim
yaff biz geldikk takılıyoruz şimdi ise kimse yok gibi bişey artık
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Şapkayı kaptırmam.
Bugün herkesin işi yoğun sanırım kimse yazmıyor yazarlar merak etme
Haftasonu gezen tozan yokmu ya ??
Tekirdağ-Çorlu
valla 1900 km öyle bi kaşıntımı geçirdi ki... ) EVEt İftar Yemeğine Kimler GElir
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
özerim benim durumu biliyorsun anlattım sana bugün cam elyafı falan alıp kendim tamir etmeye çalışıcam öncamıda idareten ay başına kadar bi şekilde yapıştırcam öle kullanırım artık 100 liraya buldum ön cam ay başında anca alıcam yenisini
bakalım bide edirne işi var ne zaman olacağıda belli değil hazır kıta bekliyoruz burada hadi deseler gidiyoz anlıyacağın
ama bi akailik olmassa yaz beni kardeşimm en başa
Veliköy de ki Yalı restorantta iftara ne dersiniz gençlik Otoparkıda var ortamı da 10 numara.
Tekirdağ-Çorlu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet bu sene öle idi nerdeee o eski çınarçık baktınmı denize çakıl taşlarını sayardık. mideyeleri görürde aha şu midye tam dolmalıkmış len derdik birbirimize
ulan şu yengecede bir türlü düz yürümeyi öğretemedik hep yan yan yürüyo eşşoğlusu derdik
evet bu sene gerçekten kötü idi deniz ama marmara artık kötü
hatta balık bile kalmamış marmarada istavrit bile yok tutmaya
özer veliköy çok yakın bir yer ve güzel bir ortamı var çorluya 17 km kadar orası olabilir ama yine arkadaşlar bilir
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
nerden bulduysa artık be mekanı bi veli bi deli bide bizim rodsıtarcı sülü bilir..
abi artık ipini tam kopardın...akşam meşguldu telin...
ben oraları 05 te keşfettim tam anlamıyla...bence oradaki yayla ormanlık alan özel yapan...denizle ilgilenen oranın yerlisi...misafir yeşile geliyor...balık işini pek bilmem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
metehan kardeşim trakyada erkez bilir be gülüm orayı sen gelemicen galiba?
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
e bizim bayzıtar bilemedi ...o trakyalı değil mi...
ben bu hafta iznimi Çınarcıkta değerlendiricem reis...sizde misafirperverlik göremedim hiç... dondurmacılarda ağırlanıyorum...
sen istanbulla çorlunun ortasında bir yer ayarla orada iftar yemeği yiyelim olmazmı kardeşim yemek bahane muabbet şahane
Yat arkadaş sabah akşam yatıyosun zaten Arada bir uyan da insan içine gir yav.
Tekirdağ-Çorlu
Bis senin gibi
SosHonder ( sosyetik Hondacılar Derneği)üyesi değiliz.
Bis senin gibi,
Sabah Tekirdağ MT ye,Akşam Bisan Topic'e kitleyip kaçmıyoruz
Bis senin gibi
Muratlı'da köfte yiyip Özer'e uğramadan geçmiyoruz
Bis senin gibi
"Çınarcık'a gelmediniz" deyip arkadaşlarımıza trip yapmıyoruz.
Bis senin gibi,
gaz vermeyiz,gaza gelmeyiz,gaz açarız yüreğimizin götürdüğü yere
Bis senin gibi,
Bi kilo köftenin üstüne yarım kilo dondurma yedikten iki ay sonra dostların ikramını yerin dibine sokmuyoruz.
Bis fakir ama ruhu tok bir MT yiz
Bis yarım kangal sucuğu 15 kişi paylaşır,yine doyarız.
Pisttt seni gidi.Pisst
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)