la bu acik artirma ama....daha net fiyatlar yokmu...
la bu acik artirma ama....daha net fiyatlar yokmu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete nasılsın kardeşim özledim seni
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
ya bende gordum onu da sımdı bugun expert geldı cekmıs fotoları 1 hafta içinde haber vericeklermıs ben sımdı parayı almadan bısey alamam. olmadı yunanıstana gıcem orada bır suru trıumph servıs var ordan bırınden alıcam. ben e bay danda alısverıs hıc yaptım yok nasıl yapılır bılmıyom?
bu aralar kimse yokk galiba çorluda
ne oldu kışmı geldi benim haberim olmadan sezon mu bitti yoksa
Sezonu senin için açalım tekrardan ya Erdinç ama önümüzdeki hafta yine gececiyim :( kısmet olmadı bi türlü turlayamadık
Herkese Egeden Selamlar arkadaşlar..
Biliyorsunuz uzun zamandır hayalini kurduğum Ege Turuna 11 Ağustos salı günü başladım. o akşam ezinede kaldım ertesi gün yani çarşamba günü ayvalıkta sitemiz üyelerinden sametrix nickli samet arkadaşımızla buluştuk. ve beraber marmarise geldik. çarşamba günü bir günde ezineden ayvalıga oradan izmire oradan aydına oradanda muglaya ve marmarise geldik toplamda 660 km yaptık.
bugün ayrıldık birbirimizden ben bodrum güllüğe geldim oda izmire gitti.
yarın bodrum merkeze geçeçeğim yarında orada takıldıktan sonra pazar günü izmirde pazartesi geceside muratlıda olacagım.. Çok şeker selamlar buradan Bu arada Kilometrem 1200 lerde geziyo..
Harika bir Duygu bu yaa)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Helal Özere Muratlı dan Bodrum a gitti. Kısmetse gittiği gibi sorunsuz dönecek. Çan çin çok diye laf atan Metehanda azı açık bakacak bakalım
Tekirdağ-Çorlu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu kısa yol gezgini meteyanidis seyrantepeden kağıthane merkeze zor geliyor
pehh meşgul adama bak sen
şimdi sana iyi bi kitlerdim ama hem spor ayakkabılarım yanımda değil hem savaş abi zopalayacak diye korkuyorum
Bir yılda klavye motorcularından daha fazla yol yapan bir arkadaşla tanıştık dün
link burada:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...da-424-km.html
günaydın tekirdağ ahalisi
gerçi kimse kalmadı sanırım artıkk
kaç gündür yok kimsedesen ses seda
bi savaş abi süleyman metehandro ile ben varım anlaşılan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:27 AM ----------
ayrıca özerle dün görüştüm ya bu akşam sabaha karşı yada yarın dönmüş olacağını söledi
her kez adına kazasız belasız sürüşler diledim ve dikkatli gelmesini söledim .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)