Epeydir bakamadıydım epey bir yazı yazılmış yahu
Arkadaşım, yolda yakalanırsan bir motor yatar, 2 sen yatarsın, 3 1 milyar falan bir ceza senin cebinden devlete yatar
Kaza durumunda ise seni tanıdıkların bile kurtaramaz bunu unutma.
Ama illa çıkacağım diyorsan da birşey diyemem, senin bileceğin iş.
Bence Motor ehliyeti olan birisinin arkasında gelsen daha iyi olur.
Tekirdağa gelip dönecekmisin ne yapacaksın ?
Çok geçmiş olsun
Ben de geçen ay şu yağmur yağdığı gece 1 sıralarında ereğliye dönmeye çalışırken hanzonun teki Yeniçiftlik tarafına giderkenki köprünün orda sıkıştırdı, su öbeğine girip biraz jetski çalışması yaptım, sonra korkuluklardan sıyırıp zar zor toparlamıştım.
O artiz tahmin ettiğim kişiyse epeydir noktasal faaliyetlerde Tabi başka bi tane varsa onu bilemeyeceğim Ondan başka dikkatimi çeken olmadı
Haftasonu misafirim olmaz ise ben her türlü geziye açığım. Yalnız çadırsız olursa gelirim, çadırım yok
%50 ihtimalle İstanbula gidip gelmem gerekecek ama misafirim gelmez ise benim için problem olmaz, yolun uzun veya kısa olması da sorun değil
Benzine zam geldi Erdinç ağbey :D Sen hala Şikayetci değilsin
Mobilet motoru mu taktırdın yoksam haberimiz olmadan uzun yolda onları devreye mi sokuyorsun
maşallh genclerle yarışıyorsunuz Savaş Beg....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu sene de bir kısmet olmadı gidemedim kıyıköye
günaydın tekirdağ ahalisi
özer akşamki gibi geldiğinde haber ver kardeşim çıkarız işte böle gezmeğe
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Günaydınn
Özer abide Bizim evin Önünden geçiyor akşam siyah vizörü takmış ıslık,el hareketi falan yok abicim adam görmedi
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
KıyıKöy nasıl bi yer Keçi çok var kaliba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------
Bir can daha gitti.Karıştıran yolu üzerinde 45 yaşlarında arkadasında 16-17 yaşında kızı yada torunu trafik kazası geçirmiş duyunca şok oldum ve kız ağır yaralı sürücü ise vefat etmiş.Kask, koruma yok malesef ikiside köylüm oluyor sürekli düşüp kullanmaya devam ettiğini söylüyorlardı sonunda...Allah geride kalanlara sabır versin.
özer bi daha motosikletlileri toplu geziye teşvik etmekten polislere yakalanma karakoldan kurtarmam bak bi daha seni , kıyıköy moda oldu artık haftasonu gidelim bali.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 PM ----------
Allah rahmet eylesin , çok zor bişey.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)