AGa GEzileri İptal ETmişler Bilginize.. MAnuel TAkılmaya DEvam
AGa GEzileri İptal ETmişler Bilginize.. MAnuel TAkılmaya DEvam
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Selam Tekirdağ ahalisi.
Yarın için istanbul mt yan çizdi tatlı su motorcusu çıktı hepsi
Ben tek başıma gelebilirim ama..o yüzden bana aradığımda biz şuradayız diyebilecek biriniz telefonunuzu atabilirmi Ö.M. den?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------
yarın kaldık sap gibi oralarda demek
selam tekirdag mtliler var mı aranızda etz 251 kullanıcısına yer herkesi selamlıyorum
tşklr motorlu kardeşim
rüzgarı hisset ki yaşadıgını anla''':pr:
yazık çok yazık koca yaz geçti daha ne diyeyimki bir gezi bile yok
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
herkese selam olsun
kanuni seyhan 250 c kullanıyorum
ybr 125 veya cbf 150 alır almaz aranıza katılmak istiyorum
tekirdağ merkez
ya bişey sorucam dışarıdan grubumuzda Cc Ayrımı Yapılıyormuş Gbi mi GÖzüküyor ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Köyde satılık moped var 200 liraya bırakır daha çil çil motor ben bile sulanıyorum yani
saolll ama haklıyım sürekli ayar ediyorlar tabi hepsi değil bazıları özellikle mandırada yetişmiş olanları ne denir onlara bilirsin heralde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------
yani ilhanım dün okadar kumbağa gittik geldik hiç ayrım gördünmü bende yolda hep sizin arkanızdan gelmedimmi siz e ayak uydurmak için tama arada bir gazladım makina soğusun diye ama kısa kısa gazladım ve durdum hep geçmenizi bekledim kırdın kalbimi
alçak köfte
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)