Ben de sezona yetişemiyorum haftaya B sınıfı direksiyon sınavım var onu geçersem a2 ye giricem eylülde ondan sonra okul falan filan zaten motorda yok bu yazda böyle geçecek.Deniz bile iki adım daha ayaklarımı sokamadım.
günü birliğede razıyız artık
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hahaha mete alem adamsın valla nasılda unutmuyon
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
valla ben kendi başıma geziyorum arkadaş. önümüzdeki haftada orhanla çıkacagız yapacagız bi fethiye.. bu sezon birlik beraberlik yok. ARtık yeni Sezonda umutlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------
aga bi kelekten bahsederim hayatım boyunca şutlanırım buradan bi dahada gelmem.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
biz gitsek gitsek anca çarşıya gideriz alışverişe
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ek-gezisi.html
İstanbullu ARkadaşlar Bizim Buraya GEliyor. Buyrun işte Sİze GEzi. Beraber Buluşun onlarla.Trakya Misafirperverliğinizi gösterin. Zİra O gün Ben İstanbulda Olacagım. TEkirdağ SAhipsiz DEğildir Herhalde.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
tamam özerim ben varım yanıma başka kimler olacak bakalım ben çorludayım zaten
çorluda ben karşılarım arkadaşları saat kaçta ve nerede diye ben irtibata geçerim arkadaşlarla sonra oradan tekirdağa geçeriz işallah beni yanlız bırakmaz arkadaşlar tek başıma kalmayayım
lafım çorlulu arkadaşlara ve tekirdağdada tekirdağ grubu karşılar artık bizi
canan sen buralardamısın ; süleyman abi ( yamahasülo )sen ne yapıyorsun pazar ayrıca ilhan senin durumun ne onuda sölersen bana iyi olur en azından 2 yada 3 kişi buradan karşılayalım arkadaları
tekirdağ sizin durumunuz nedir kimler var orada bulaşabileceğimiz
faruk sesin soluğun çıkmıyor epeydir. deniz sen ne yaptın sen gelebilecekmisin .
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Havuzlarda ki hangi köfteciyi diyorsun Savaş abi ? Kebapçe yapan mı ?
Tekirdağ-Çorlu
Herkese merhaba kusura bakmayın bazen okuyabiliyorum ama muhabbete katılamıyorum.
Savaş abi çanakkaleye ne zaman gidiyosun? bende bolayır'a gidicem yolda karşılaşırız belki
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
T.dağ lı arkidişlerim T.dağ dan Avşaya p.tesi günü saat kaçta vapur var bilgisi olan varmı ?
Tekirdağ-Çorlu
özer e bir sor o bilir
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)