kardeş geçmiş olsun...nasıl oldu...
kardeş geçmiş olsun...nasıl oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Deniz geçmiş olsun inş. önemli bir sıkıntı yoktur.
Tekirdağ-Çorlu
deniz geçmiş olsunn sizde bişey yoktur umarımm arkadaşım.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Geçmiş olsun deniz,Allah Beterinden saklasın,yatan sadece motor olsun.
Deniz geçmiş olsun...:(
Tüm herkeze teşekkür ederim.allah Korudu bizdede motordada birsey yok koruma demirlerinin ve koruma ekipmanının değerini daha iyi anladım.Çokta sürhatli değildim iyikide değilmişim Derdim kendi kendime soğuk kanlıyım diye olay anını şimdi hatırlıyorumda gerçekten panikliyor insan ve eliayağına dolaşıyor ama beni en çok korkutan nisanlımın artçı olması ilk aklına gelen taşıdığın can oluyor kazaanında DİKKAT DİKKAT DİKKAT .........
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Olay nasıl oldu ?
Tekirdağ-Çorlu
Olay söyle oldu bAYKALLARDAN TEKİRDAĞ MERKEZ İSTİKAmetine giderken tam sevinçler petrol civarında başka bi aracın beni sıkıstırması sonucu kendimi yoldan dışarı attım zeminin kaygan olmasından dolayı en ufak fren amlesiyle motor altımda oynamaya başladı ve yankoruma demirlerinin üzerinde yan yatarak kaymayabaşladı hersey bu kadar. Korku, gerilim ,entrika, heyacan ve yaşanan bütün duygular ikinci bölümde
Allah (c.c.) birdaha bu tür korku,gerilim, entrika ve heyecan yaşatmasın ozaman dostum. 4 teker sürücüleri maalesef bizi sıkıştırmak için yoğun çaba sarfediyorlar.
Tekirdağ-Çorlu
iki günde iki öküz bayan çıktı yoluma,ulan gözgöre göre motorun önüne atlıyorlar
bi şey diyemiyorsun mecburen.
başka bir sehirde olsam töbe töbe..
İkincisinde trafikçi vardı yakında,"bana napıyorsun" demeye kalktı hareketle.
ehliyetsiz tüpçü sandı herhalde
Aldı cevabını hareketle.
Bu arada not;
Marmara Ereğlisindeki artiz nokta nöbeti tutuyor artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 AM ----------
Nostalji iyidir
11.Mayıs 2008 Tekirdağ Uçmakdere gezimizden
Aslında bir sürü fotoğraf vardı arşivimde
Ofisteki bilgisayarlara yılda bir kaç kez format atmak zorunda kaldığımız için hepsini DVD ye yüklemiştim.
Kullandığım DVD market malı ucuz bir dvd olunca daha sonra DVDyi okumadı makinalar
Şimdi kurtarabildiklerimi kaydetmeye çalışıyorum
abii gümüş diye tabir edilen dvd yada siyah renk olan dvd lerden kullan bence onlar daha iyi oluyor uzun süre dayanırlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
ya sahi arkadaşlar bu cumartesi için kumbağa gidip çadır kuralım bir gece kalalım pazar günü döneriz diyorduk öle bi yazı yazmıştım ama sanırım kimse katılmayacak ve bu işte suya düşecek anlaşılan sunay zaten uykuya dalmış bile ee ilhan sen bişiler yazmıştın ama gerisi gelmedi iş durumu belli değil gibilerinden
özer sende bişeyler demiştin konu ile ilgili ama sende sustun kaldın
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Valla artık gümüş mü olur siyah mı bilemem ama kesinlikle marketten almam
tam 4 saattir foto kurtarmaya çalışıyorum.PC nin birini o işe ayırmak zorunda kaldım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 PM ----------
2008 deki şarköy gezimizden bir kaç foto
gecici arıza tamiri
Eskiden geziler vardı Her gaz AÇışımızda aynalarımızda birbirimizi gördüğümüz,
Eskiden Toplantılar vardı İçilen Her ÇAyın Yudumunda Huzur buldugumuz,
Eskiden Dostluklar vardı Üçün Beşin Aranmadığı,
Eskiden Yürekler vardı Haydi Dostum Gidiyoruz Deyince buluşma yerine Erken gelmek için yarışan...
Eskidendi Gerçek Geziler, Eskidendi Samimiyetler..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)