Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yolu bılsem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 PM ----------
ikimiz gidelim
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gel gezeriz dolaşırız oraları hem yol arkadasıım olursun en azından
yok trafık sorunu
selam benim haftasonu iş durumu daha belli değil , işte olursam pazar sabahı gelicem öyle sabah katılırım o zaman, işe çağırmazlarsa ben gelirim akşamdan çadır filan eğlenceli oluyo ama nereye karar verdinizki gitmeye kumbağ çok kalabalık oluyo nereye çadır kurulur orda, sunay sen ne diyon bu işe, by_star koptun sende he gelmedik diye bu kadarda trip yapılmazki
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
aga biz burada olsak ne yazar sakalımızda var ama söz dinletemiyoruz )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ya dediğim taktım ama illaki gidicem yolu bılmıyoum inanın tek sorunum o yoksa yolda olusacak sorunlardan korkum yok sadece gıtmek ıstıyorum kımse gelmese bıle bnle gıdıcem bu kararım kesinnn ama işte yoll
Deli cesareti işte bu oluyor. Anlaşılan sen aileni sevmiyorsun. Bak sana okadar kişi nasihat etmiş gitme demiş inatla gideceğim diyorsun. Sen kaza yapsan da sana birşey olmasa ama başka birinin hayatına malolsa senin yaptığın kaza hiçmi pişmanlık duymayacaksın.
Daha yaşın genç. Sen ehliyetini al uzun yol tecrübeni yap ondan sonra böyle gezilere çık. Sana bukadar nasihat edenleri halen dinlememeye devam eder de yazmayı sürdürürsen kimse yazdıklarına da cevap vermez.
Sen gel abilerinin sözünü dinle toplu taşıma aracıyla gideceksen git. Ehliyetini aldıktan sonra istersen Kars a kadar motorla gez.
Tekirdağ-Çorlu
tmm saolun ama işte yaş 15 inatçıyım o yola illaki çıkıcğım bakalım hayırlısı pazar olsun da
caner kardeşimm mutlak bulucam seni merak etme tam senin gibi bir adam lazım banada zaten
yerleştiğim gibi arıcam seni hiç tasalanma sen
hatta ayşekadın yerleşkesine yakın bi yerlerden ev dahi tutucam işte şimdilik iki arkadaş kalıcaz ama sonraya tek başıma kalmaya devam edicem ben
akşamları bize yol yordam öğretirsin oralarda işte çıkarız beraber bi yerlere takılırz.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Dün gece 21:30 sularında hiç beklemediğim bir sekilde Artçım ve ben ufak bir kaza atlattık ve motoru yatırdım hersey saniyelik ve bakıyorsunki yapıcakbirseyin kalmamış şimdi daha iiiyi anlıyorum..AMAN BEYLER DİKKAT ne zaman ne olacağı belli olmuyor ...
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)