Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI
    slyscorp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki srad 750cc
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süleyman abi dün yine topcase n açık içinde kask zıplaya zıplaya gidiyordun. Hadi kaskı topcase ye koydun bari kapasaydın Merak ettim eve gidene kadar düşmedimi o kask.
    YAAFFF süleyman alışamadın sende hee halenn
    ben her akşam görüyorum süleyman abimi öle yanlız gözlüklerle çok playboy duruyor motorun üzerinde
    saçlar ucuşuyo falan bakan bir daha bakıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------

evet ben bi çadır buldum haftaya ne yapıyoruz şarköy için denizi iyi değil diyorlar kumbağ daha iyi diyorlar ilhan sunay evet arkadaşlar ne yapıcaz gelenler varmı şimdi cumartesi buradan çıkış yapıyoruz saat 4 yada 5 te daha sonra cumartesi gecesi gideceğimiz yerde konaklıyor ve pazar günü sabahtan denize girmeye başlıyoruz akşam üzeri dönüşe geçiyoruz ne diyorsunuz beyler gelen varmı daha msj. larınız gelmedi.
    BY-Star parmak at şu işe bakem sende tekirdağ ile muratlıyıda sen organize et
    hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
    Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
    Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kelon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM

ss

arkadaşlar pazar gunu tekirdağa giden herhangi bir arkadaşımız varmı varsa bu telefona çağrı atmaları mumkunmu 05068471144 gıdıcem de tek gıdemıyorummmm sonra aksam dönerizz

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    [QUOTE=slyscorp;1701280]YAAFFF süleyman alışamadın sende hee halenn
    ben her akşam görüyorum süleyman abimi öle yanlız gözlüklerle çok playboy duruyor motorun üzerinde
    saçlar ucuşuyo falan bakan bir daha bakıyor [COLOR="Silver"]

[QUOTE]

boyun fıtığı olacak haberi yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM

ss

yardımcı olan ya bır de ben gıtsem tekırdağına ya arkadaslar oraya gıden varsa göturebılırmı benii

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kelon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yardımcı olan ya bır de ben gıtsem tekırdağına ya arkadaslar oraya gıden varsa göturebılırmı benii
    Arkadaşım sen neredesin?nereden nereye gitmek istiyorsun?
    konuyu biraz açar mısın?

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM

11

ya merhabalar tekrdağında tanıdığımın yanına gidicem istanbul kozyatağındayım tekirdağına gitcem hani tek gidemem diye illaki birisi olması şart yanımda onun için yanii dönüşü gelirim de işte gidiş yol filan ben gıdemem ama gelişide çözüm bulurum eğer oraya gidip de akşam gelen birisi olsaydı onunla birlikde gelirdım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ya merhabalar tekrdağında tanıdığımın yanına gidicem istanbul kozyatağındayım tekirdağına gitcem hani tek gidemem diye illaki birisi olması şart yanımda onun için yanii dönüşü gelirim de işte gidiş yol filan ben gıdemem ama gelişide çözüm bulurum eğer oraya gidip de akşam gelen birisi olsaydı onunla birlikde gelirdım
    kaç yaşındasın?ehliyetin var mı?

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM

ss

ben 15 yaşındayıme ehliyetim yok aa ehlıyet kolay polis işi tandk asıtasıyla atlatırımda gıtmek zr yolları karıstıtrırım ondan yoksa 15 yaşındayım ama motoru bılıyorum sabah akasam motorda yım sucu da motorsikletle çalışıyorum eve gider gelirken motorsikletleyim alıyacağınız motorsikletle giderim oralara da tek değl

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben 15 yaşındayıme ehliyetim yok aa ehlıyet kolay polis işi tandk asıtasıyla atlatırımda gıtmek zr yolları karıstıtrırım ondan yoksa 15 yaşındayım ama motoru bılıyorum sabah akasam motorda yım sucu da motorsikletle çalışıyorum eve gider gelirken motorsikletleyim alıyacağınız motorsikletle giderim oralara da tek değl
    Ailen ne diyor bu işe?
    Kimse bu riski almaz.
    Sen de çıkma o yola.

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    kelon biraz daha Türkçe ye önerm verirsen ne yazdığını da anlayabiliriz. Yazdıklarını çözebilmek için epey çaba sarfediyoruz. Lütfen Türkçe yi düzgün kullanalım.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM

ss

ailem ben çıkınca bişey demiyorr da işte doğrudur o zman kendim gidicem mecburen han oraya gden brisi var sa yolları karıstırmam dye dedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------

kusura bakmayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ailem ben çıkınca bişey demiyorr da işte doğrudur o zman kendim gidicem mecburen han oraya gden brisi var sa yolları karıstırmam dye dedim
    Seni Tekirdağ yolunda bir polis çevirirse Ehliyetsizlik bir yana çocuk şubesini boylarsın,bir kaç gün misafir kalırsın

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM

bb

bıseycık olmaz polisdennn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 PM ----------

çok çevirme oluyormu oralarda
    yolda

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Eniyisi sen birkaç yıl bekle ehliyetini aldıktan sonra oralara git.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    suzuki srad 750cc

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------

kusura bakmayın
    sen hafta sonları tekirdağ yolunun ne denli dolu ve tehlikeli olduğunu bilmiyorsun sanırım kardeşim sana abi tavsiyesi veriyoruz bizler. bence sen bu sevdadan vaz geç ayrıca savaş abinin dediği doğru kimse üzerine sorumluluk almaz heleki ehliyetin yok ise ve yaşın daha ufak sen gitmeyi ver tekirdağa falan atla bi otobüse öle gelip git gideceksen.
    sadece bizim sürücülerimiz değil şuan yollarda yurt dışında çalışan tatilcilerimide var ve onlar nasıl desem biras daha dikkatsiz oluyorlar türkiyede iken az kaldı diyip gideceği yere bastıkça basıyorlar bide yol yorgunluğu üzerine eklenince
    sen gel vaz geç bu sevdadan.

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Alıntı slyscorp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen hafta sonları tekirdağ yolunun ne denli dolu ve tehlikeli olduğunu bilmiyorsun sanırım kardeşim sana abi tavsiyesi veriyoruz bizler. bence sen bu sevdadan vaz geç ayrıca savaş abinin dediği doğru kimse üzerine sorumluluk almaz heleki ehliyetin yok ise ve yaşın daha ufak sen gitmeyi ver tekirdağa falan atla bi otobüse öle gelip git gideceksen.
    sadece bizim sürücülerimiz değil şuan yollarda yurt dışında çalışan tatilcilerimide var ve onlar nasıl desem biras daha dikkatsiz oluyorlar türkiyede iken az kaldı diyip gideceği yere bastıkça basıyorlar bide yol yorgunluğu üzerine eklenince
    sen gel vaz geç bu sevdadan.
    Sen hiç konuşma arkadaş. Şu egsozun sesini halen kaydettirmedin bana. Egosuzuna patates tıkayacağım bak birdaha kaydettirmezsen.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    suzuki srad 750cc
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen hiç konuşma arkadaş. Şu egsozun sesini halen kaydettirmedin bana. Egosuzuna patates tıkayacağım bak birdaha kaydettirmezsen.

yaff süleyman valla kısmet olmadı hee
    ama tamam bak hafta sonu gidicez işte gel sende olmazmı kumbağda kaydedersin kesin

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM
    peki birisinin yada savaş abin benzinini doldursam beni götürmezmii otobüsle gitmek ıstemıyorum hani bnzininizi dolduruyum götürün benii

Motosikleti
    suzuki srad 750cc
    peki birisinin yada savaş abin benzinini doldursam beni götürmezmii otobüsle gitmek ıstemıyorum hani bnzininizi dolduruyum götürün benii
    kardeşim benzin problem değil benzin olmasada birinin işi olduğu taktirde seni mutlak birkişi götürür ama sorunların en büyüğü sen kozyatağı bizler tekirdağ çorlu sana onadan dedim ben otobüsle git gel diye

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM

ss

istanbulda yokmu kımsee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 PM ----------

en iyisi motorsikletle yavaş yavaş mola verrerek varırım ya kenardan kenara yoluda sora sora bulurum..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler