tebrikler abi valla tebrikler
haklısın kerizler çok bu ülkede
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 PM ----------
iyi akşamlar herkeze
tekerleriniz frenleriniz ve zincirleriniz zeval görmesinn
yolunuz hep düz hep boş olsun arkadaşlar
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Bugün yazdıklarımın çoğu silinmiş.
Neden silindiğinden çok (nedeni belli zaten) kimin ispiyonladığını ya da silinme talebinde bulunduğunu merak ediyorum!
Memlekette alenen olanlarla burada yazılanları karşılaştırıyorum da, sizcve hangisi silinmeli?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
abi ne oldu burada msjlar mı silindi ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bu yeni bir olay değil,geçmişte hukuki bir konuda yorum yapmıştım.benim yorumlarında insanları aydınlatma çabası vardı,silindi,cahil cühelanın hukuki(!)yorumları kalmıştı o yüzden genel konulara mümkün olduğu kadar katılım yapmamaya çalışıyorum Hatta hiç bir hukuki bilgiyi forumlarda paylaşmıyorum.
valla ne kadar soğuk olur bilmiyorum be ilhanım
ben çorlu daha soğuk diye biliyordum
gıcımız donmaz demi oralarda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 AM ----------
abi kimsenin bilgilendirilmesini istemiyorlar .
( hey sen başını niye kaldırdın hoytt ; sen niye oraya bakıyon al sana bi sopa ; sen ne fısıldıyon bakiimm heee bölücümüsün sen ; alın bunları içeriye verin sopayı )
eeee napalım geyik yapalım bizde etinden sütünden ve kürkünden faydalanırız
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Yok böle bişi, tarihe yanlış bakmışım
Günaydın arkadaşlar, şu mesaj silinmesi ile ilgili olarak 1 iyi 1 de kötü haber vereyim
1. Ayın 22 sinden sonra düne kadar yazılan bütün mesajlar bu konudan silinmiş, lakin diğer konulardan da silinmiş biraz önce kontrol ettim Dolayısı ile yazılanların silinmesinin tahmin ettiğiniz nedenlerle silinmiş olmaması iyi haber sayılabilir. Lakin, benim yazdıklarım da gitmiş ve hiçbir forum kuralını ihlal eden bir durum içermiyordu
Ben de büyükçe sayılabilecek bir forumun yöneticisiyim o nedenle ilk başta bana da abes geldi ama "Leman" kapakları falan dururken diğer mesajların silinmesi normal gelmediği için kontrol etme gereği gördüm
Benzer olaylar zamanında bizde de olmuştu, 1-2 gün kayıplar yaşamıştık. Üyelerde bize gelip mesajlarımızı niye siliyorsunuz kardeşim ne yaptık diye çıkışıp durmuşlardı
2. Dolayısı ile silinmenin yazılanların içeriği ile bir alakası yok. Sanırım siteyi son yedekten falan geri almışlar bir sorun nedeniyle. Bu yüzden de 22 sinden sonra forumun neresine yazarsanız yazın yazmış olduklarımız yok. Benim TVS Apache topiğine yazdıklarım da gitmiş :D
Bir bakayım bakalım durumla ilgili bir duyuru falan birşeyler var mı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------
Şimdi şöyle bir bakındım ama duyuru falan göremedim.
Duyuru yapmaları lazım aslında, yoksa farketmeyen yönetime yüklenir farkettikçe mesajlarının silindiğini
Biz duyuru yaptığımız halde bir ton laf söylüyorlardı
Umarım dediğin gibi bir durum vardır yoksa forum gözümden düşmeye başladı.
Düşünsene, sadece geyik muhabbetine izin veren bir forum!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:09 AM ----------
Bazı mesajların silinme gerekliliği anlaşılır bir durumdur. Ama sebesiz ve açıklamasız yapılması hoş değil. Siteye üye olurken bir sürü bilgi veriyoruz kendimizle alakalı, e mesajlarımız silinirken de bir açıklamaya hak etmiyor muyuz?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Ya arkadaşlar farkındamısınız bilmem ama server bikaç aydır hata verip duruyor..
Belkide o yüzden forumda kayıplar yaşanıyordur
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bu durumda dediğim gibi en azında bir açıklama yapılabilirdi değil mi Emrah?
Birileri illa ki durumun farkında olmalı bence.
bi tekirdğa köftesi yiyemedim beyaaa...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Ehem, öhüm, tarihe yanlış baktığım için aşağıdakiler geçersizdir
Birçok konuyu kontrol ettim, hiçbirinde ayın 23 üne ait mesaj yok. Dolayısı ile site 1 günlük bir kayba uğramış diyebiliriz.
Büyük sitelerin büyük sorunları vardır
Bunların bazıları,
1. Site büyüdükçe çıkardığı sorunlar da orantılı olarak artar ve düzeltme işlemleri zorlaşır.
2. Yöneticilerin denetim işlemleri zorlaşır, büyük forum çok sayıda yönetici ister ve her yönetici aynı standartta olamadığından dolayı olaylara müdehale şekilleri farklılık gösterebilir. Genellikle sorun karşı görüşe sahip yöneticilerin hoşlarına gitmeyen yazılara gereksiz müdehalesi durumudur ki bu da bizde zaman zaman yaşanan bir sıkıntıdır.
3. Yöneticilerin olayları algılama farklılıklarından kaynaklanan sorunlar. Yani sana bana göre normal olan birşey yöneticinin birine göre anormal olabiliyor ama bu durum da aslında normal.
4. Çok üye, çok çeşitli insan grupları ile uğraşmayı gerektir. Bazı üye grupları yöneticileri çok fazla gerer ve yöneticilerin hata yapma oranlarını yükseltir ve bu da belli bir dereceye kadar hoş görülmesi gereken bir durumdur aslında.
5. Büyük forum demek, çok sayıda konu ve mesaj demektir ve her birinin tek tek kontrol edilip kural dışı içeriklerin tespiti neredeyse imkansızdır. Bu nedenle sadece "Şikayet Edilen" mesajlara genellikle müdehale edilir veya şansa yöneticiye denk geldiyse görür ve müdehale eder. Fakat bu durumu birçok üyeye neredeyse anlatmak imkansıdır
Burada var mı bilmiyorum ama ileride gerekirse öğrenirim, biz yöneticilerin de şikayet edilebileceği bir sistem oluşturduk. Yani yöneticinin yaptığı işlemi hatalı gören kişiler direkt olarak bize ulaşabiliyorlar ve dertlerini uygun bir şekilde anlatabiliyorlar.
Duruma göre moderatörleri uyarıp gerekli düzeltmeleri yapıyoruz ama bu aynı durumların tekrar oluşmasını maalesef engelleyemiyor
Onun haricinde gelen bazı şikayetler komedi filmlerini aratmayacak şekilde de olabiliyor
O kadar gereksiz şeylerden moderatörler sıkıştırılmaya çalışılıyor ki moderatörler bir süre sonra bunalıma bile girebiliyorlar, kaldıramayıp istifa eden bile çok olmuştur
Mesela bize en çok sorun çıkartan şeyler,
Irk, din, siyasal ve futbol içerikli konulara izin vermiyoruz
(Bunlara izin verilmemesi tamamen forumun amacı, yaş seviyesi bunlarla bağlantılı olarak, konuları tartışanların "Tartışma ve Forum Adabı" denilen şeylerden habersiz olmalarından kaynaklanıyor. Bu konular açıldığı anda savaş alanına dönüyor konu. Yoksa esasen bu konuların tartışılmasına değil, tartışılma şekillerine karşıyız. )
Geyikler bölümünü de kişilerin mesaj sayılarında sayılmayacak şekilde ayarlayıp orayı boş mesaj yazımına serbest bıraktık ama onu yaptığımızda bile niye buraya yazdıklarım sayılmıyor diyenler çıkmıştı
Kısaca iki tarafın kabaca ne düşündüğünü de iyi bildiğimden dolayı bu gibi durumlarda ılımlı yaklaşmanın her zaman faydalı olduğu düşüncesindeyim.
Duyuru yapmaları lazım mı, lazım o ayrı mesele
23 üyle alakalı bir durum değil bu olay. Zaten silinen mesajların hepsi 22 sine aitti ve silinen mesajların en sonunda benim eklediğim leman fotosu vardı. Savaş abinin fotoları ile benim koyduğum leman kapağı arasında geçti zaten muhabbet ve o bölüm forumdan silinmiş.
Zaten bu silinen mesajlar sonrasında bu başlık içinde bir mod un gezindiğini de gördüm bizimle birlikte okuyordu.
Tekirdağ-Çorlu
boşverin siliniyorsa onların bileceği iş
biz birbirimizi biliyoruz ve anlıyoruz
Düzeltiyorum, dün ayın 23 üymüş bu bu arada :D
Ben bugün 25'i, düne 24 ü diye baktım.
Heheh, kimse de uyarmadı beni kardeşim dün 23'ü diye
Dün yazan yazıların hepsi, 23 üne ait oluyo bu durumda :D
Hey yavrum tespite bak benim
Ayın 22 sinden sonra Dün ayın 23'ü oluyor zatenDiKMeN adlı üyeden alıntı
Kendi yaptığım kazmalığı kendim buldum :D
Kurtaramadık modları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------
Bu arada böle bişi olmuş sanırım
Ben işyerinde açamıyorum hala ama bizim forumdakilerin bir kısmında açılmışYouTube açıldı mı?
YouTube'a erişim dünden beri bir bazı bölgelerde sağlanabiliyor... Acaba bu durum hayra alamet mi?
YouTube açıldı mı?
YouTube'a bir şeyler oluyor... Ceza tahtasında tek bir mahkeme kararı kalan YouTube'a, dün akşamdan beri bazı bölgelerde erişim sağlanabilirken, bazı bölgelerde halen erişilemiyor. Üstelik erişimin sağlandığı bölgelerde DNS ayarlarıyla oynamadan, doğrudan YouTube'a giriş yapılabiliyor.
Bazı kaynaklara göre ceza tahtasında kalan tek karar olan Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 05/05/2008 tarihinde aldığı kapatma kararı da kaldırıldı. Dün geceden beri Türkiye'de bölge bölge verilen erişim yaklaşık 2 gün içerisinde tüm Türkiye'de sağlanmış olacak. Bölgelerde yasak kaldırma işlemleri devam ederken işlemin bir süre alabileceği belirtildi. Tabi bunlar, resmi bir açıklama olmadığından şimdilik iddia olarak kalıyor...
Peki ama bu durumu nasıl yorumlamalıyız? Ya şakacı bir yetkili bizimle oyun oynuyor, ya da YouTube açılma hazırlığı yapıyor. Ama YouTube olayı artık öylesine karmaşık bir hal aldı ki, yorum ya da tahmin yapmak artık mümkün değil. Bekleyelim ve görelim; Mayıs başından beri yaptığımız gibi...
2 gündür iyi geziyorum vallahi. Dün tekirdağda FAnta Konserine Gittik Orhanla Beraber. Geceyi Kumbağda geçirdik . SAbah Muratlıya döndüm Oradan Hayraboluna Oradanda BüyükMandıraya Gittim.
Bu arada Sütlü Piliç hikaye. Sadece yarım piliçten 5 lira alabilmek için uydurulmuş bir fiyasko. ben o fiyata 1 tam piliç yerim. yarım piliç küçük salata 1 kola toplam 10 lira verdim.
Bu arada Oranın Halkı bi Acayip. Köyün Sonuna kadar motorumla gittim DÖnüşünde bi sürü Kopil Çevremdelerdi. Yok Cup'lar Yok mopedler. DOluydu vallahi. Birde Bi Sürü Dİsco vardı. Acayip bi Memleket. soruyorum nüfusu kaç buranın diye 8000 diyolar . 8000 nüfuslu bi köyde 5 tane disconun gece kulübünün işi ne?
Hala anlamış DEğilim ama Birde Gece Gidicem Oraya. MErak ettim Biraz
Oradanda Lüleburgaza ALi Ustanın Yanına Oradan Ufuk Abiye Ve Ensonda HAkan Abinin Yeni AÇtıgı Motosiklet Dükkanına gittim. Hepsi Güzel KArşıladırlar SAğolsunlar. ARdındanda Emrah Kankimle Buluşup Bİraz oturduk. Burgazda Güzeldi.
Herkes AÇılmış SAçılmış Cıvıl Cıvıl Memleket
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ula özer bize inatmı geziyon anlamadım yedin köfteleri geldin öyle olsun, işteyiz bizde ne olsun gezin bakalım gezin.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)