abi şimdiden hoş geldin deyim sana e arkadaşlar hani kimse yok mu gelen giden falan :D
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
burak corludaki arkadaslara sen haber ver eger motorla gelemessende benle gelebilirsin
ümmet abi gelior kacırmıyalım bu fırsatı
slm arkadaşlar ben tekirdag çerkezköyden demince deprem oldu arkadaşlar fark eden varmı
korkunun ecele faydası yok arkadaslar
ölümün kapıyı nerde calacagı belli olmaz hakkımızda hayırlısı Allah'tan
arkadaşlar kimler sticker istiyor?il olarak toplanıp sayı söyleyin,biz de ona göre yollayalım diyorlar.isteyen arkadaşlara duyrulur...
one be abi açıklamasını yaparmısın kusura bakma abi kusura bakma akşam haber veremedim sana abim mesayideymiş bu akşam bende motoru çıkaramadım abi sana iyi yolculuklar bu arada msnlerinizi yazarsanız iyi olur arkadaşlar yeni gelenler
burak_kusmez@hotmail.com benim adresim
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
faruksevim59@hotmail.com
bayramdan sonra istiycem bu stickerları,ozamana kadar liste yapıyorum toplu söyleriz,tekirdağ mt ye duyrulur.....
::tutkuy::
Ben İst.ta oturuyorum ama Şarköy'lüyüm.
[COLOR="Red"]Elle, kolla değil, [COLOR="Yellow"]sarıyla, [COLOR="Red"]kırmızıyla, [COLOR="red"][COLOR="Yellow"]alnımızın [COLOR="Yellow"]akıyla. [COLOR="Black"]ŞAMPİYON [COLOR="Yellow"]GALATA[COLOR="Red"]SARAY[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
şarköy gibi yer bırakılıp da ist ye gidilir mi?
::tutkuy::
şakir olim kusura bakmayın hepinizden özür dilerim valla biliyosun fabrikaya başladık elektrikçi olarak hafta içi zamanım hiç olmuyo bi tek pazar günü deer kardes senden nbr ya arada işte bu gün fırsat buldumda gece geldim internete
valla kusura bakmayın sakın ha sizi bırakırmıyım ben hiç her zaman beraberiz ok
mesela şakir yarın yani arife günü şöyle bi kipa yeni çılmıs maksat gezinti olsun bi turlayakmı
nabalım ya iş güç yarın gelebilirmisn buraya çorluya bu arada msni açta konuşak yav
cuneyt034 slm topragım kımsın kımın nessısın ben de şarköylüyüm yenigelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza ewt bayramın ilk günü we sıkılmaya basladım nereye gidiyoruz deer sky kaptan nerdesiniz hadi bakalım ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
mambo msn den yazmisin saol kardes dısarı içecek bişeyler almaya cıkmıstım
galiba kapatmıssın msn i sanda ii bayramlar yarin birşeyler ayarliyalim olmazsa
aksam burdan görüselim
bu arada elim deymişken su bizim tozlu raflarda kalan şarköy gezisinide ekliyim bari
http://video.google.com/videoplay?do...71612558174736
izleyin nostalji olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)