sağol kardeşim bugün kandil erkezin kandilini kutluyorum
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Herkesin kandili mübarek olsun
herkesin kandilini kutlarım, gelelim esas meseleye ne oldu ya bu mt'ye resmen paramparça sadece taziye ve tebrikleri mi kutlicaz... organizatör bey soğuk havalarda gezdirdin bizi havalar ısındı tık yok neyse öyle olsun.
e bizde boş durmicaz ya sabah işten geldim uyumadan tabi evde biraz oyalandım sunayı aradım saat 12:00 adam uyuyo geç yatmışmış yatmasaydın özür diledim tabi sonra uyandırdığım için, ufuk arkadaşıma gittim evde yok nereye gitti allah bilir, onuda geçtim ilker diye bi arkadaş vardı sırtköy gezisine gelmişti roadstar lı onuda aradım açmıyo, kimseye ulaşamadık anlıyacağınız vazgeçtim milleti aramaktan kendim gideyim dedim nereye bende bilmiyom sonra abimi de aldım hava çok sıcak şöyle bi karadenize doğru uzanalım dedik gittim benzinliğe gelen son zamlardan sonra depo dolmaz oldu tabi neyse benzinide aldık benim kuzuya iş gitmeye kaldı koyulduk yola tın tın gidiyoz 150 cc işte ne olcak ki havada dehşet bi sıcak yoluda bilmiyoz bi de yanlış yola girmişik zaten hiç sormayın 50 km boşuna gittik kıyıköy yerine sen çatalca yoluna gir geç uyandık tabi geriye dön tekrar saray dan sonra sora sora bağdat misali anca tutturduk yolu, ormanlık alanda geze geze gidiyoruz asfalt erimiş zaten çanj ve lastik kısımları bütün zift oldu nasıl çıkçak bende bilmiyom yol fena değil gibi ama ara ara bozuk kıyıköye yaklaşırken o virajlarda ne öyle ,walla karadenizde 1000km yol yaptık ben öyle virajlar görmedim ben bile motosikleti sakin kullanmama rağmen az kaldı virajın birini alamayıp ormanın içine gidiyodum gerisini siz düşünün yani yolu bilmeyen için tehlikeli gidenlerin aklında bulunsun belki önceden gitmişsinizdir de benden söylemesi. laf fazla uzadı bikaç tanede foto olsun bali benden size ben çok şanslı olduğum için makinanın da pili bitmezmi az resim var ama idare edin artık.
hadi kalın sağlıcakla.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Maşallahı var motorununda İlhan abi gözün gibi bakıyorsun imreniyorum vallahi tabiki honda kalitesi
Gezinizde 10 nümoro olmuş
Herkeşlere günaydıın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 AM ----------
Özeeeeerrr Abiiiii Çekerim kulanı bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 AM ----------
Bu gün sınav sonucları acıklanacakmış saat kaç gibi açıklanır bilen var mı??
helal olsun İlhanım...yavaş yavaş açılıosun...sen motora kıyamazdın la...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Dün Şarköye gittim bende o sıcak havada. Arkamda bir kişi ile birlikte gittim üstelik
Tekirdağ-Çorlu
Arkadaşlar Ağustosun İkinci HAftasonu Kıyıköyde Kamplamalı tüm MT nin Katılacağı bir GEzi Yapalım.. Nasıl Sİze Uyar mı ? Ayrıca Bu Haftasonu İstanbul Şiledeki MT Organizasyonuna Katılalım diyorum. Nasıl Yapalım..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
26 TEmMuz PAzar İstanbul ŞiLE/2- 9 Ağustos Büyük EGE GEzisi/ 15-16 Ağustos KıyıKÖY GEzisi.. Bu 3 ü Bizim ARkadaşlar İŞte GEzi Planımız...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------
sagol İnge Seninde Mübarek Olsun.. Fer Elini Öpeim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)