sanada yasaklarlarsa ormanı bu memlekette doğal hayat bitmştir...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------
ben size oyuncak alıcam yavrucaklar
sülo arkadaşının oyuncağını bırak bakim kendininkiyle oyna
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tüh yaaa, şansa bak!
Yasak ne zaman kalkar peki?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Merhaba,
Tekirdağ-Erdek feribot seferlerinin saat bilgisi ve motosiklet için fiyat bilgilerini bilen varsa yazabilir mi acaba
Teşekkürler.
Akport 1'in Tekirdağ Limanı'ndan kalkış saatinin 18.30, Erdek Limanı'ndan kalkış saatinin ise 00.30 olacağı belirtildi.
http://www.turizmdebusabah.com/haber...ot_seferi_.htm
Bir Web sitesinde gördüm.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
tekirdağ mt hayırdır herkes motorları satmaya başlamış, bende satıyorum varmı alan
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Motorları yükseltiyoruz varmı müşteri
Tekirdağ-Çorlu
bende yükselticemde enduro veya touring olması lazım. yinede etrafımdakilere söylerim, motonokta murata bırak motoru 1 haftada satar o.
Murat Tunay Gidersen selamımı söyle bu aralar uğrayamıyorum ona.
Tekirdağ-Çorlu
İlhan, alacakasın Transalp ı sonunda ....
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
gittim gecen hafta bi selam vereyim dedim bekle bekle gelmedi motor test etmeye cıktı sözde kaçtı tabi ne olcak söylerim tabi ne demek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------
abi iş madiyata bakıyo parayı bi elime geçirsem 1saniye beklemeden gider alırım vergiymiş benzinmiş hiç birini tınlamam am ne yaparsın
Hayırlısı olur inşallah,
Alırsan direkten dönerim ama, ona göre!
Bu arada, uğrarsan benden de selam söyle Murat'a!
kim neyi satıyor? Ne Alcan Süleyman ? Nasıl Bİşey Düşünüyorsun bakalım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Ne o Özer? Sen daha satamadın mı yoksa?
ben dun geldım bandırma-tekırdag aksam 8,00 kalkıyo motorsıklet için 35tl alıyolar
yemek ve cay bedava 5 saat suruyo yolculuk
sunay hg naber nasıl geçti tatil
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)