bir sorum var ruhsat adres değişikliğini nasıl yaptırabilirim. Fiyatı ve istekleri nelerdir.
bir sorum var ruhsat adres değişikliğini nasıl yaptırabilirim. Fiyatı ve istekleri nelerdir.
seT By eXe
savaş abi iyi gezi olmuş, güzel yerler, arabamı alsak ne yapsak yağışlardan motoru çıkaramaz olduk.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
ağustosta dağa çııyomuşunuzya onun için dedim
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Ben yem atmıştım gidelim mi diye, sen de gidiyorsunuz diye yapıştırmışsın hemen!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
arkadaşlar bizim erdinç kayıpmış ya gören varmı sradçı arkadaşımız sırra kadem basmış
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Merhaba ben geldim
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Üniversite heyecanı başladı olm İlk tercihim Edirne olacek
İyi mi yaparım kötü mü
İyi yaparsın Edirne üniversite okumak için çok güzel bi yer
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 PM ----------
Ayrıca öyle geldim damdan düşer gibi mesaj yazıyorum ama..
Tanıtmamıştım kendimi ben Tuba kim olduğumu anlamışsınızdır zaten
Bi gün hayırlı bi işte tanışırız inşallah
'ExTReMa'
Nasıl bir hayırlı iş bu?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Oooo, Emrah!!! Hanım köylü olacaksın anlaşılan...
Gel gel, sen de gel!!! Pardon, ikiniz birlikte gelin!!!
Bakalım abi ne olcak
Bi askere gidelimde gelince artık allah kerim
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Hayırlısı olur inşallah..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)