kardeşim gel motor senindir Hiç Problem değil biliyorsun .. Fiyatım uygun..
kardeşim gel motor senindir Hiç Problem değil biliyorsun .. Fiyatım uygun..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
allah allah yanlışmı geldim acaba ben görmeyeli balık.net olmuş bura
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Mavi liği de var diye demeye çalışıyorsan yanılıyorsun O akvaryumun ışıklandırma sisteminin yansıması. Aslında o bölgesi balığın beyaz.
Tekirdağ-Çorlu
ama onu bunu boşverinde güzel balıklar abicim allah hepimize bir deniz akvaryumu nasip etsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 AM ----------
yayınla baya cebelleşmişsiniz balık yara bere içinde.
nerden çıkardın onu ?
bir ara balık avı organizasyonu yapalım
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
Teknik adam olmasak yeriz açıklamanı ama yutturamadım maalesef.
Nasıl bir yansımaysa bu bazı balıklarda beyazlar beyaz çıkıyo, bazılarda ise beyazlar mavi? Çok enterasan.
Dediğini kabul etsem bile, beyaz ışığın yansımasından sadece mavi çıkmaz. Cünkü beyaz ışık tayfında sırası ile kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi ve mor renkler vardır. Dolayısı ile ışık yansıdığında veya kırıldığında bu renklerden herhangi birini alabilir ki bu durumda sarılar da beyaz olur, kırmızılar da beyaz olur ve hatta bütün cisimleri beyaz yapabilirsin.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Beyaz balık olan bir akvaryuma mor ötesi floresan ekleyip bir bak abi Balıkların hepsi mavi oluyor ve çok güzel görünüyor canlı bir mavilik.
Gün ışığı ve mor ötesini yakınca böyle aydınlık bir akvaryum oluyor ve beyaz renkler yine bu şekilde mavi görünüyor.
İlhan yazık değil mi yayına yaw. Haşat etmişsiniz balığı Nerede yakaladınız bakalım bu balıkçıkları ?
Tekirdağ-Çorlu
balık yara bere içinde değil gazete ıslanmış ve de yayın balığının kendine has kamuflajlı renginden dolayı ancak yakından net bi şekilde rengini anlayabilirsin öyle bi balık işte, nerden tuttuğum bende kalsın sakın ağla çıkardım zanettmeyin elle ve gecenin 3 ünde tutuldu o balık
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Gün ışığı ve kızıl ötesi kullanıldığı zaman da çok canlı kırmızılar elde edebilirsin
Hem de aydınlık olur!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
O yayını da elle tutmamışsındır heralde?
Tekirdağ-Çorlu
Bana ne bana ne palyaço sarı kırmızı işte
Sarı lacivert arıyorsanız size birkaç örnek
Tekirdağ-Çorlu
Tamam Sülümaan, sakin ol. Bunlar da sarı lacivert ama palyaçolarda da var bu renkler.
Bak bu arada alttan ikinci resim güzelmiş, aslıdan Aziz(e) Başkan a yeni forma modeli olarak önermek lazım
vay Sülüman kardeşim burayı akvaryum.com yapmış sonunda...
Sülümanım bu canlılar için doğal yaşamlarını destekleme üremelerine katkıda sağlamak için zemin ve ortam hazırlaman gerçekten çok güzel ve huzur veren bir hobi...
peçete tutmak zorundada kalmıyorsun ne güzel...
benim en uyuz olduğum şey aynı akvaryumdaki balıkların birbirini yemesi...la olm senin familyadan dengesiz hayvanat niçın kendi akrabanı yiyorsun dimi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
detayin hocam senin kadar şanslı bi arkadaşım olmamıştı bu güne kadar kutluyorum seni, hangi kızın ahını aldın bu kadar
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Bende şans mı oda ne ben hiç tanışmadım ama kendimden korkar oldum açan çiçek ben dokunduğumda soluyor
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Bir Sonraki GEzimizi Malawi Gölüne Düzenleyelim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)