ELimde takaslık bir çift bricardi ve bisürü iceman yavrusu var
Teklifler nelerdir
ELimde takaslık bir çift bricardi ve bisürü iceman yavrusu var
Teklifler nelerdir
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Balıkların ölmesinde birçok neden vardır. Kötü su şartları, uyumsuz türler, hava yetersizliği, stres, ani ısı değişimi vb. saymakla bitmez
Nedenlerini araştırmak lazım. İyi gözlemlemek gerekir.
Acei ler çok güzel balıklardır. Bende çok uzun bir süre besledim. Senin 1 e 3 d harika bir koloni olmuş. Sakın bu koloniyi bozma çok fazla yavru alırsın onlardan. Bir akvaryumcuyla anlaşırsan senin motorun benzin parası çıkar
Ben montu, kaskı falan hep acei yavrularını satarak almıştım.
Tekirdağ-Çorlu
Süleyman abi işte koloniyi bozmaya niyetim yok şuan balıklarda çabuk geliştiler şuan renkleri falan çok güzel oldularda yavru balıkları almak için en az 2 cm olsun diyo akvaryumcular
2 cm olana kadarda diğer dişiler yavruluyo evde 5-6 tane akvaryum gerekiyor o zamanda sorun oluyo
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Ben de evdeki boş olan 240 litrede ne beslesem diyordum değil mi Süleyman?
Acei olabilir mi acaba?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Sen iste abi
İstersen bricardi de vereyim yanında
Bugün mutluyum ingiltereden aldığım pistonlar elime ulaştı
Adam kargoya vereli 4 gün olmuştu oysaki..
Ne çabuk geldi şaştım kaldım..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Abi sana dedim ben acei çok güzel balıktır. İzlemesi keyiflidir, beslemesi kolaydır. Bence acei ile başla.
Dostum çok sevindim pistonlarının gelmesine. Güle güle kullan yeni pistonlarla motoru.
Sende bolca da brikardi yavrusu var sanırım verecek yer arıyorsun.
Tekirdağ-Çorlu
Yok abi bricardiler yavrulamadı akvaryum kalabalık..
3 tanede yunus yavrusu aldım yunusları rahat bırakmıyolar o yüzden onları vermeyi düşünüyorum
Hem sarı prensesler hemde yunuslar rahatlarlar bricardiler gidince
iyi dileklerin içinde teşekkürler abi
Bikaç güne kadar takıcam yeni pistonlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------
Seni seviyorum keçim
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Yav sarı kırmızı bi balık yokmu
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
Var palyaço balığı
Tekirdağ-Çorlu
haftasonu bişeyler yapalım bi yerlere gidelim..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
aslan balığı var
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)