Yazdan yaza bir zevkimiz vardı onunda içine ettiler denizede giremez oldukk haa
Yazdan yaza bir zevkimiz vardı onunda içine ettiler denizede giremez oldukk haa
sunay gidyomsunuz dicolara akmayaaaaaaaa
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Evet bu aksam saat 22.00 de hareket ılhanın evınden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------
Sende gel suluman abi
Yarın kısmetse erikliye gidicem manzaralı güzel bir yol biliyormusunuz tekirdağ'dan
seT By eXe
biliyorum ama hiç tavsiye etmem,çok bozuk.sen e5 iten en güzeli
::tutkuy::
gittik, geldik,yazdık
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1652564
Arkadaşlar merhabalar...
Çorlu Hyosung bayii kapandıktan sonra ortada kaldım.Servisiz kaldık.
Çerkezköy veya Çorlu da GT 250 ye uyan yağ filitresi bulabileceğim biryer var mı?
Aşka düştüm ben de geldim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Çorlu da Murat Tunay var şirketi motonokta http://www.motonokta.com/ adres bilgileri havuzlar yolu üzeri Bim karşısında. Habuzlara doğru inerken sağ tarafta kalıyor. Bu arkadaşa benim adımı da verirsen sana yardımcı olacaktır. Kendisi de eski bir Hy kullanıcısı ve yedek parça mevcut.
Tekirdağ-Çorlu
bu ne ya kimse bişey yazmadı mı buraya abicim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
pazar sabahı tekırdağdan donerken mıgrosun ordakı ısıklar kırmızı yanıp sonuyodu ben ordan gectım flaş patladı en az 70km ıle gectım . şimdi nolucak halımız bılmem?
sunay plakalığı kessen plakayı saklasan olmaz mı birader...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Savaş abi sen bu gün Muratlı Hükümet konağındamıydın sana benzettim birisini abi
Sessiz kalmış burası arkadaşlar, nerelerdesiniz??
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)