Merhabalar ben Edirne'liyim fakat bizim topic uyuyor yakın zamanda Tekirdağ'a gelmeyi istiyorum.Kısmet inş. gelebilirim.Tam olarak kaç km sizler çok geliyorsunuz buralara :D
Merhabalar ben Edirne'liyim fakat bizim topic uyuyor yakın zamanda Tekirdağ'a gelmeyi istiyorum.Kısmet inş. gelebilirim.Tam olarak kaç km sizler çok geliyorsunuz buralara :D
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
www.maps24.com
buradan da rota kilometre ve ortalama gidiş süratine göre varış süresini kabaca hesaplattırabilirsiniz
Bu arada geçen haftasonu yalan oldu, gidecez diye gittik istanbula motoru bakıma soktuk bilmemne yaptık bi toparlanamadınız
Bu haftasonu istanbul gezisi yapın kesin ben gelirim ama geri dönmem
Bizim hanımın babalarının evini badana yapacaz, ihale bana kaldı :D
Site çok işime yaradı sağol bu hafta sonundaki rotayıda belirledim ilk hedef erikli
seT By eXe
sevgili tekirdağlı hemşerilerim , ERMAN kim ?
meraktayım tanıyan varmı
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
map24 kafasına göre takılıyor
İstersen bir dene,Çorlu-Ayvalık arasında ne kadar kestirme yol varsa hepsini dikkate alıyor ve ona göre hesap yapıyor,navigasyon haritalarında olması gereken kolay rota seçeneği yok.
Geçen hafta için kimseye özel bir taahhüdümüz yoktu,uymadı toplanamadık
Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.
Tekirdağ-Çorlu
saol seninde mubarek olsun ve tüm müslüman aleminin.
seT By eXe
Tüm İslam aleminin ve Tekirdağlı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Herkezin kandili mübarek olsun.
Nice Kandillere Ulaşmak dileği ile.. Kandiliniz Mübarek olsun..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kandiliniz mübarek olsun beyler.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Kandiliniz mubarek olsun
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Levent Abi Benim Yaptıgım Hıdrellez GEzisinde VArdı Gri YBR 125. Hatta Bizim Facebook Trakya motosikletçileri Grubumuzdada var..
Kazayı Duymuşsundur Sanıyorum ... Dizliklerini Kız arkadaşına vermiş; Vermiş Olmasa idi bu kötü durumda basına gelmeyecekti ama ALLAH'ın Taktiri.. Şuan Durumu İyi DÜn Dolaşmaya gitmiştik kendisini..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
[sıze="6"]arkadaşlar bu hafta cumartesı(27.06.2009) gecesı kumbağ akıcaz eylence mekanlarına gelmek ısteyenlere kıpımız acık . Buluşma noktası tekirdağ rıhtımında saat 23:00 oradan toplaşıp kumbağ gaz.not:kumbağda tanıdıgı olan varsa rezervasyon yapabilir eylence mekanlarından birine.[/sıze]
[sıze="7"]organizator sunaybg[/sıze]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)