Hoşgeldin Joshua,
Arkadaşların da dediği gibi kendini tanıtırsan çooooooookkk seviniriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 PM ----------
O zaman hoşgeldin Bora.
Ne iş yaparsın, nerelisin, kaç yaşındaısn, evli misin, kızan var mı... (amma da çok soru var sorulacak yaaa).
Sen seç beğen cevapla işte...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
biraz tanıttım ama yukarıya bakan olmayınca göremediler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 PM ----------
yaş 29
evli ve kızansızım
aslen rizeliyim doğma büyüme istanbul.
iş nedeniyle çerkezköye geldim. arçelikte çalışoyorum.
bu 3. motorum.
30000 km civarı yol yapmışlığım var.
Motor konusunda doğru tercih yapmışsın
Tekrar hoşgeldin...
Hafta içi bir akşam uyarsa iş çıkışı Çorlu civarında buluşulabilir.
Hem tanışılmış olunur, hem de hafta sonunun acısnı çıkartmış oluruz değil mi arkadaşlar?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
evet motor konusunda bende doğru tercih yaptığımı düşünüyorum
bundan önce suzuki vstrom vardı ve 3 sene kadar bindikten sonra borçlar yüzünden geçen sene satmak zorunda kaldım ama 1 senem motorsuz nasıl geçti siz düşünün işte
ondan sonra ne olursa olsun birşey almam lazım falan dedim niyeti bozdum sonra hyosungu keşfettim.
valla yalan yok vstromdan sonra uzun yolda sıkıntı yaratmayan açıkçası bu bütçeyle beni memnun eden sağlam bir makina.
gören herkezede tavsiye ediyorum.
iş çıkışı olayı bana uyar ben artı 1 eşimle katılırım
Şu dakika itibari ile uzun zamandır alamadığım pistonları almış bulunuyorum
Umarım ingiltereden gelme aşamasıda sorunsuz geçer..
Özer kanka çok sağol valla sen olmasan daha çok düşünürdüm nasıl alıcam diye
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Hadi bakalım pistonları ıslatırız bir gün kola mı söylicen artık dondurma mı ben orasını bilmem
kızanlar şu an karadeniz semalarında iki motorcu internette sörf yapmaktadır..
bizi soracak olursanız keyifimiz gayet yerinde,öyle bir memleket ki internet erişim heryerde mevcut
yollar süper,en kısa zamanda buralara gezi düzenlemenizi şiddetle tavsiye ederiz,
çıkgın motorcular ilhan-faruk
selamlar saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 PM ----------
http://www.ereglidtv.net/haberler.asp?haber=32902
ereğlide paparazilere yine yakalandık.haber yukarıdadır..
::tutkuy::
sağol kardeşim ehliyetini alınca seni de bekleriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:26 PM ----------
süper manzara fotoğrafları çektik,ilhan çorluya dönmekten vaz geçti,burda iç güveysi bulmaya çalışıyoruz
sağol abi,Allah razı olsun
Gerçekten güzel bir yolculuk. hepmize nasip olur inşallah.
Allah lastiklerinize zeval vermesin
1-2 virajıda bizim için alın
Hayırlı seyirler.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz,bu arada aramıza hoş geldin
Keyifli geçen bir yolculuk, umarım her şey yolunda gider ve keyifli bir şekilde de biter.
İlhan & Faruk, paparazilerden sonra artık ünlü oldunuz. Çorlu girişinde çiçeklerle karşılarız artık sizi...
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Vay kardeşlerime bakın, te nerelere gitmişler.
Dikkatli olun, yolunuz açık olsun.
Bol bol foto çekin he.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
yalnız abi ben sana hiç bi zaman benzin yok demedim başkasıyla karıştırma, işyerinin zorunlu izniyle bende geziye katıldım yoksa nerde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:40 AM ----------
öyle çiçekle falan olmaz mehter marşı lazım
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
kankalar,gezinizin başlangıcı gibi,sonununda keyifle bitmesini,paparazilerden sonra,showtv ana haber bülütenine de çıkmanızı temenni eder,yurdun güzel yerlerinden,bol,bol fotoğraflar beklerim,haydi yolunuz açık olsun..........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)