Harika bir Güzergah... Kazasız Belasız Canım kardeşim ya.
Harika bir Güzergah... Kazasız Belasız Canım kardeşim ya.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Yaa Savaş abi nasıl 10 krş yakıyor bu motorlar banada sırrını söyleyin yaa 150cc Motorum 14 Krş u geçiyor.Ne yaptırıyosunuz bu motorlara böyle hakikatten soruyorum söyleyin lütfen beyaa
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Bu motor öyle kullanmayı gerektiyo 3 ve 4. viteste devir tutturamadığım zaman 5 te ne kadarda bassam gitmiyo melet o yüzden devirli kullanmayı ben istemiyom mötor öyle istiyoo bi gün getiririm kullanırsında görürsün demedi demee
çok güzel bir gezi olmuş ellerine sağlık
DRİFT RELİGİON
Bu gece yola çıkacak abilerime hayırlı yolculuklar.Farınızda yolunuzda açık olsun daima
Arkadaşlar Merhaba Adım Bora AVCILAR daha önce izmirde yaşarken mt izmir ile bir çok geziye katıldım
Şu anda iş sebebi ile çerkezköyleyim e madem tekirdağa bağlıyız kabul ederseniz sizinle gezilere katılmak isterim. şimdilik diyecek birşey bulamıyorum forumlarınızı takip ederek ilk buluşmaya katılmak isterim.
Bu arada çerkezköyde olan arkadaşlar varsa tanışalım tekirdağ buluşmalarına yanlız gaz açmayım
Herkeze iyi forumlar.
hojbulduk beya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
tanışalım ben hazırım ver soruyu
22.06.2009 Yeni üye kayıt formu soruları
1-)Aşağıdakilerden hangisi üstteki joshua__ adlı üyenin adıdır?
A-)Şerafettin B-)Hüsamettin C-)Hayrettin D-)Saadettin E-)Keramettin
Soruların devamı gelebilirde gelmeye bilir de
Necasettin.
Tekirdağ-Çorlu
aramıza hoşgeldin orhan ben.. Muratlıdan Selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)