Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI
    yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    senin canın sağolsun be kardeşim ama biz gitçez bu hafta
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı yamahasülo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin canın sağolsun be kardeşim ama biz gitçez bu hafta
    Yahu gitçez diyonuz da neresi belli değil, saat belli değil nereye gidiyoruz

Gidiyormuyuz gitmiyormuyuz yazsaydınız ya şuraya, yeni geldim eve baktım bişi yazmıyor, seni aradım telefonun kapalı nasıl olcak şimdi

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    ???????????
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    ford fokus
    canan ve dikmen arkadaşım yarın saat 10 da kız meslek arkasındaki minibüs durağında buluşuyoruz geçen sefer buluştuğumuz yerde ok? gidelecek yer orda karar vewririz ne diyonuz?
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Arkadaşlar yarın için saatlerin uymaması dolayısıyla geziyi iptal etmek zorunda kaldık.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    TVS Apache
    Şimdi buluşuyor muyuz buluşmuyor muyuz anlayamadım ben

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Nasıl Bİr Organize Olamamaktır bu ya bu Arada MAkinemi Servisten ALdım dün Gece.. Harika Olmuş ustamın eline SAğlık süper yapmış ya. Zıpkın gibi olmuş aynı ilk sıfır aldıgım gibi. İstediğin Uzun YOla gidebilirsin ARtık dedi. Harika yapmış adam ya..
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    TVS Apache
    Evet süper bir organize olamama durumu yaşıyoruz. Sabah sabah belki son bir haber vardır diye kalkıp baktım ama bir cacık yok

Bu şartlar altında sanırım gitmiyoruz demekten başka birşey kalmadı

Motosikleti
    ford fokus
    nerde bu millet yaaaaaaa ne biçim orgaizasyon bu savaş abi güldürdün bizi millete

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Tüm Babalarımızın BabaLar Gününü Kutluyoruz
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    ford fokus
    evet evet bende

Motosikleti
    transalp yavrusu
    babalar günü diye gitmediniz heralde, e tabi by star olmayınca böyle oluyo haftaya en iyisi çınarcığa yampak lazım organizasyonu anladın sen özer
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl Bİr Organize Olamamaktır bu ya bu Arada MAkinemi Servisten ALdım dün Gece.. Harika Olmuş ustamın eline SAğlık süper yapmış ya. Zıpkın gibi olmuş aynı ilk sıfır aldıgım gibi. İstediğin Uzun YOla gidebilirsin ARtık dedi. Harika yapmış adam ya..

Şimdi sen mötoru satmaktanda vazgeçtim mi diyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    zaman konusunda darlık yüzünden organize olamadık,
    Başka sefere.
    Bu arada dün ani bir kararla İğneadaya gittik,geldik,Geçen Hafta Özer'le Yamaha Sülo'nun yaptığı gibi.
    Ömer paletlerini de alıp gelmişti ama Karadeniz arkadaşın standartlarına küçük geldi,ne de olsa bir iç deniz sonuçtaGirmedi.Yolun sonuna doğru bizi Jandarma çevirdi.En çok Ömer'le uğraştılar,bi alaka bi alaka sormayın

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97

22-23-24 haziran 2009 batı karadeniz ve marmara turu

[quote=faruk59;21605]yaz geldi,motorcu yüreğimiz yine şenlendi,gezilerimiz tam gaz sürüyor.
    şimdiki turumuz;
    faruk59
    ilhan yazıcı
    özgür sezer
    3 motor,3 yürek gece 1 de marşımıza basıp koyulucaz yollara.ist üzerinde sakaryaya varıcaz,kahvaltımızı yaptıktan sonra karasudan devam edicez (sahilden ve karadeniz bitki örtüsü eşliğinde),sonra sırasıyla akçakoca,alaplı ve karadeniz ereği.burada çadırımızı kurup gece alemlere akıcaz (o biraz zor).sabağın erken saatinde yola devam edicez yine,ilk sırada gökgöl mağarası ve sonra zonguldak ordan bartın ve amasra.burda gerekli yerleri gezdikten sonra ilk durak eski evleri ile meşhur safranbolu,ordan karabük ve gerede,derken bolu,mudurnu ve abant gölü.bu gölde çadırımızı kurucaz yine büyük ihtimalle akşam orda olacağımız için yatıp uyuyucaz.sabah olnca rahat rahat gezeriz artık (24).gerekli yerler gezildikten sonra tekrar akyazı sakarya üzerinde tekirdağ da olucaz.
    rotamız da aşağdadır.

hesaplanan km 1200-1300 arasıdır..

::tutkuy::

SUNAYBG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650CS -2005
    faruk nbr beya? bu gün bir kumbağ yapılır mı beya?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    [QUOTE=faruk59;1640683]
    Alıntı faruk59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaz geldi,motorcu yüreğimiz yine şenlendi,gezilerimiz tam gaz sürüyor.
    şimdiki turumuz;
    faruk59
    ilhan yazıcı
    özgür sezer
    3 motor,3 yürek gece 1 de marşımıza basıp koyulucaz yollara.ist üzerinde sakaryaya varıcaz,kahvaltımızı yaptıktan sonra karasudan devam edicez (sahilden ve karadeniz bitki örtüsü eşliğinde),sonra sırasıyla akçakoca,alaplı ve karadeniz ereği.burada çadırımızı kurup gece alemlere akıcaz (o biraz zor).sabağın erken saatinde yola devam edicez yine,ilk sırada gökgöl mağarası ve sonra zonguldak ordan bartın ve amasra.burda gerekli yerleri gezdikten sonra ilk durak eski evleri ile meşhur safranbolu,ordan karabük ve gerede,derken bolu,mudurnu ve abant gölü.bu gölde çadırımızı kurucaz yine büyük ihtimalle akşam orda olacağımız için yatıp uyuyucaz.sabah olnca rahat rahat gezeriz artık (24).gerekli yerler gezildikten sonra tekrar akyazı sakarya üzerinde tekirdağ da olucaz.
    rotamız da aşağdadır.

hesaplanan km 1200-1300 arasıdır..
    Amasra'da bir gece kalabilirsiniz,yanılıp sadece kordon boyunda takılmayın,Karşıdaki yeni yerleşimdeki manzara doyumsuzdur.Amasra-Safranbolu arası yorucu bir yoldur,tıpkı İğneada yolu gibi.
    Bu rotaya Düzce'nin dokuz değirmen köyü'nü de ekleyebilirsiniz,tabii oraya kadar yeşilden bıkkınlık gelmezse.
    Harika bir dere,raftingçiler,alabalık tesisleri filan var,ben kış ortasında gidip gezmiştim.

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    bu gün biraz işlerim var,gece 1 de yola çıkıcaz zaaten pek yormak istemiyorum kendimi,geldikten sonra istedğin zaman gideriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

[QUOTE=savaskayan;1640713]
    Alıntı faruk59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu rotaya Düzce'nin dokuz değirmen köyü'nü de ekleyebilirsiniz,tabii oraya kadar yeşilden bıkkınlık gelmezse.
    Harika bir dere,raftingçiler,alabalık tesisleri filan var,ben kış ortasında gidip gezmiştim.
    zamanımız olursa tabi ki uğrarız,sağol abi önerin için
    ::tutkuy::

SUNAYBG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650CS -2005
    tamam beya gelınce bır cumartesı aksamı koparız gecelere beya

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Trakya'da mator derler,motora.
    Dün verdiğimiz ani bir kararla saat 14.00 e marşa bastık,21.40 ta geri döndük
    Matorcular;Timur,Savaş,Ömer
    Matorlar: 2 Roadstar ve 1 F650Gs
    Rota :Çorlu,Velimeşe,Yanıkağıl,Saray,Vize,Demirköy,İğne ada,Beğendik Köyü
    Toplam km:300,yolda kaybolan Ömer 305 km yaptı.

aslı Manyetik ama yazdıkları "MANYATIK"alan hatırası;
    Gerçekte manyetik alan filan yok,Dağlarda ine çıka neresi yokuş,neresi iniş insan şaştığından göz yanılmasını yıllar önce Uğur Dündar ballandıra ballandıra anlatınca bu sıradan olayı "efendim orada manyetik alan var,arabaları yukarı doğru çekiyo" filan dendi.Yolun ortasına su terazisini koyunca gerçek anlaşılıyor
    "Manyatik alan" ama biz akıllı sayıyoruz kendimizi yine de

İğneada'ya gidene kadar F650Gs in sis lambaları sarsıntıda gevşemiş,ve bir tanesi düşmüş:Tanesi 1 Euro olan civata yerine nalburdan aldığım 10 kuruşluk demir bir civata taktıktan sonra Beğendik istikametine devam ettik.
    İğneada çıkışında Jandarma ekibi durdurdu,Ömer'e bir alaka,bir alaka sormayın
    bize de kask taktığımız için ayrıca teşekkür ettiler.
    Beğendik köyünde harika bir Karadeniz kumsalındayım.

Arkada görülen köy Bulgaristan'ın Rezova Köyü,

Ne kadar yakın değil mi?
    Biz fotoğrafları yaklaşık 1,5 km den çektik,ama Türk sınırı ile arasında sadece bir dere var,derenin bir yakasında Beğendik köyü,öbür yakasında Rezova köyü,
    Sınırda bir askeri birlik var,izin alındığında dereye kadar inip,karşı kıyıda mangalda pişen domuz pirzolalarının kokusu bile duyulabilir.

Köydeki yapıların güzelliğine özellikle dikkat ediniz,Trakya'nın sınır köyleri,ıssız,düzensiz,sürekli göç verdiği için nüfusu azalan ve bakımsız köyler olduğu halde karşısı son derece medeni bir görünüm içinde,altı çizili olan yer köyün kilisesi muhtemelen.

işte orası Avrupa Birliği
    [img=http://img146.imageshack.us/img146/8117/pict00331.jpg]

[img=http://img146.imageshack.us/img146/8117/pict00331.jpg]
    fotoğrafları çektiğimiz kumsal böyle bir yer işte:

ileride tepenin üzerindeki çardağa dikkat

çardağı boş bulabilirseniz,doyumsuz bir manzara eşliğinde akşam yemeği yiyebilirsiniz.

sahildeki seksi irkek ömersirin

depoları fulleme zamanı

dönüşte yaptığımız hesaba göre
    Roadstar'lar km de 10 kuruş,F 650 10,8 kuruş yaktı.[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------

bugün saat 10 itibariyle telefonum tarih oldu,yenisini alana kadar ulaşamayacaksınız haberiniz olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler