slm zs 200 var bi tane çok temiz 2.000 istiyolar 2.000 km de 2 ortak almış biri askere gitmiş motor asya bayinde duruyo satılık istersen olur
slm zs 200 var bi tane çok temiz 2.000 istiyolar 2.000 km de 2 ortak almış biri askere gitmiş motor asya bayinde duruyo satılık istersen olur
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
murat ım hayırlısı olsun cok sewindim bak bu arada iş yrimden ayrıldım kendi atölyemdeyim artık hepinizi baklerim arkadaşlar ugrayın arada ha aklıma gelmişken bu H.R.N.Ç.R nerelerde sesi çıkmıyo bak hala konuşmuyo kolay gelsin harun bey hayırlı işler ya deer kanka gel ben sana jinlun u satayım bana saten scooter lasım arkadaşlar scooter motor arıyorum 250 jınlunla takas yapıcam üzerini anlaşırız aklınızda olsun birde tebrik ederim uyandınız canlandınız nihayet siteyi başı boş bırakmayalım arkadaşlar
bak bunu yeni ekledim lem wolkan olim niye ugramıyon yanıma ulen elim e geçme hep ben mi gelecem bir ugrar insan ayıp walla ya utan utan
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
selam arkadaşlar bende burdayım çorlu ;)
[FONT="Georgia"]dOn't cALL mE bAbY..![/FONT]
mambo dükkana ugrıyacaz dostum takas olayınıda bi konusuruz
bu arada dj haylaza tekirdag merkezde motor baktık ama durumu vahimdi vazgecti su cocuga 1500 ytl ye bi motor bulalım
He ya bulun şu çocuga yani bana
bana scooter lasım millet acele hadi bakem jinlun la takas calışın yatmayın
faruk59 tupi arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz şimdiye kadar nerdeydiniz ya huuu
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
bu akşam içerim beni kimse tutamaz Ah ulen motorsuzluk ahhh :(
şakir dostum senin motoru sonunda ben alıcam galiba
benim scooterin üzerine ne istiyon sen bakalım
bu arada perşembe günü afyona gidip geldim djhaylaz senide götürecektim am biliorsun rahatsızdım biraz gitmiyecektim ama gene gaz veren birileri oldu gene gittik hasta hasta
slm arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz mambonun dediği gibi nerdeydiniz ya site hareketlenecek galiba yine e nedersiniz
işte size afyondan bir iki resim
afyon kalesi yukarıda cıkacaktım ama köpeklerden tırsıp cıkamadım
burasıda kütahya frig magaraları
buda bizim cefakar yol arkadasım 3 ayda 6.000km oldu
tek basına cekmek zor oluyo birazda rahatsızlık dolayısıyla keyifsizdim birde buna yolda durmayı sewmeyen bir express kullanıcı olunca cekecek zaman olmuyo biliosun cekim işi sana aitti ama ben gidemem die senide sürüklemek istemedim sonradan bizim geyik arkadaslar istanbuldan verdiler gazı yoladılar beni
ne bilim deer sanada fiyat söylemek yakışık kalmaz bize ama sen ne düşünüyon önce o önemli başkası olsa söylerim ama biliyon yerin ayrı geldiginde görüşelim daha iyi olur biliyon benim motorda daha 3500 de şıkır şıkır binemedikki adam gibi üstüne saten
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
eywallah şakir bi ara gelirim gene bira da arpayı ayarlıyım malum seninde ihtiyacın var yeni dükkan actın
eywallah deer her zaman kapım acık beklerim wolkana ugra o getirir seni yada ben gelir alırım beklerim
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
slm herkese arkadaşlar nasılsınız ya abim motor satılık arkadaşlar yamaha 115 lik 2 zamanlı vitesli çorlu şuan 3 tane 1.500 veriyoz pazarlık yapılır arkadaşlar
Sevgili Tekirdağ MT'li arkadaşlar,
28 -29 Ekim arası Eceabat'a gezi yapacağız, sizlerde yolumuzun üzerindesiniz ve eceabata bizden daha yakınsınız.
Sizleri de aramızda görmek isteriz,
Ayrıntılı bilgi Duyurular bölümünde.
Sağlıkla
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)