Mete abi özeri ben bile göremiyorum ki sen nasıl görcen
Bu arada sana bişey yazdım sormam gerek yazdım ama yoksun sanırım
Mete abi özeri ben bile göremiyorum ki sen nasıl görcen
Bu arada sana bişey yazdım sormam gerek yazdım ama yoksun sanırım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
ilhan gelcenmi sen kardeşim
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
sana katılıyorum çok ayıp oldu adama hep o geliyor
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ya hadi gelin gidiyoruz desek binbir türlü bahane bulunacak.. o yüzden motorum servisten cıkınca ilk geziyi metehan abilerin evine yapıcam ;)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Arkadaşlar gezi pazar günü olacak kısmetse.
Tekirdağ-Çorlu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Geçmiş olsun dostuma ya. Zaten bu aralar sıkışık dı durumları bukadar masraf çıkması beni çok üzdü.
Tekirdağ-Çorlu
İyi iyi pazara kayması iyi olmuş, yarın da bir işim yoktu ama 1 haftadır yorgundum şu an itibariyle yeni girebildim eve sabah erken kalkmak hiç işime gelmiyordu
Bu arada kask camı ve kapağı bulamadım, orada yokmuş o marka satmadıkları için yedek parçaları da bulunmuyormuş.
yinede sağol gürcan emeğine sağlık
Selam Millet,
Yarın için plan nedir? Nerede ve kaçta buluşuyoruz?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
saat 10 da kız meslekte olabiler
Daha gidilecek yer bile belirlenmedi
Savaş Abi, bir el at, hem yeri belirleyelim hem de buluşma saatini.
Ona göre de hazırlıklarımızı yapalım yarın için...
http://www.denizhaber.com/HABER/4749...ur-Limani.html bura olabilir belki güzel yer herkes şort unu alsın
Bana uyar
http://www.findiklikoyu.com/komurLimani.html
Denizi güzel bir yere benziyor, deniz gözlüğü de almak lazım yanımıza
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------
Yalnız oraya gidersek erken hazırlanıp yola çıkmak, günü iyi değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum
Yarın için zor Olur Süleyman abi işimiz. Ama Önümüzdeki Haftalarda Bana Uyar diyorum ;)
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)