allah güle güle kullanmak nasip etsin kardeşime inşallah cumartesi günü görürüz aramızda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 PM ----------
sunay kardeşim cumartesi geliyonmu gezmeye gidiyoz biraz uzak ama
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
cumartesı nereye gıdıyonuz gezmeye
Ben büyük ihtimal gelebilirim
Her zamanki sorumu sorayım eşli mi eşsiz mi
Yazılana göre eşime delil olarak gösteririm cevabı
Hahahahah :D
Gerçi motoru da servise sokmam lazım, yağ değişim zamanı geldi ama idare eder artık. Mobil yağ bulamıyorum buralarad anasını satayım
Tamam o zaman ben de gelirsem eşsiz gelirim Hanıma diyeyim o zaman istanbulda zaten isterse gelmesin cumartesi
günaydın herkese.. Napıosunuz ne işler yapıosunuz yine sırf organizasyonsunuz abicim.. SAkaryaya gitsenize
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
savaş abi bugünden yarın için kalkış saatini filan yaz buluşma yerinide gideceğimiz yeride gelicek olanlar ona göre hazırlansınlar
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Olup bittiye getirmeyelim;bir kaç tercih yapmamız gerekecek
1-Nereye gideceğiz?
İğneada olabilir 130 km civarı,Hatta İgneada'dan orman yolundan Kıyıköy'e geçilebilir 130+30+100=Yaklaşık 260 km
Ayrıca Enez olabilir 160 km civarı 160*2 320 km civarı.
Evreşe olabilir,Dere+deniz gezisi gibi olabilir.O da 160*2 =320 Km gibi.
2-Cumartesi mi Pazar mı olsun ?,Cumartesi çalışan arkadaşlarımızı da düşünelim.Cumartesi yollar biraz daha sakin olacaktır haliyle.
Pazar günü alternatif yollardan gidebiliriz
3-Yeme içme olayını nasıl çözeriz?
Şimdi pratik mangallar var,marketlerde satılan sırt çantasına bile rahatlıkla sığabilir,böyle 2 mangal ve biraz sucuk domatesle de idare edebiliriz,bir yerlerde oturup yiyebiliriz de.
Hangisine gidersek gidelim en geç 08.00-09.00 gibi marşa basmalıyız ve hava kararmadan dönmeliyiz
Gidişte geç kalan beklenmesin.
Çorlu'da benim ofisin önünde toplanabiliriz.Dİğer ilçelerden katılacak arkadaşlar için rotaya bağlı olarak buluşma yeri seçeriz
Bu arada ehliyeti olmadan,evrakları eksik olarak yada motorunun bakımını yapmadan,korumasız yola çıkmayı düşünen varsa sorumluluk tamamen kendisine ait olsun.
(ben de motorun ruhsatını bulamıyorum iyi mi
abi cumartesi olsa daha iyi pazarı ailelere ayıralım derim ben iğne adaya sonra gideriz sen bi ara diyodun uzunköprü ipsala keşan filan oralar olmazmı
Ruhsat senin deri montun cebinde abi
Tekirdağ-Çorlu
Yok. şimdi sen söyleyince baktım,çantamın içindeymiş,Arabanın ruhsatı da oradaymış üstelik.En az 2 aydan beri oradadır Allah bilir.
Sırası gelmişken yazayım.
Ruhsat fotokopisi,Ehliyet fotokopisi,Sigorta fotokopisini saklamakta fayda var böyle ruhsat kaybederseniz bulması ,yenisini çıkarması da kolay olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 AM ----------
Bu haftaki bizim rotamız Trakya içi olacak büyük bir ihtimalle
sülüman ne diyor bu işe abi
Bence Keşan, Enez taraflarına bir yolculuk düzenleyin. Bende gelmeyi çok istiyorum ama bu hafta hafta içi hep geç geldiğim için hanımla papaz oldum İnat etti beni göndermeyecek sanırım :(
Tekirdağ-Çorlu
O halde bu seyehat pazar günü mü olacak
Tekirdağ-Çorlu
aynen erken gitsene kardeşim eve ne işin var silivri de çorbacılarda filan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------
abi sünnet düğünleri var pazar günü yaaaaaaaaa
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)