Yok abi ev işlerine elimi sürmüyorum. Beni sıktığı tek konu "haftasonu yanımızda ol, zaten hafta içi seni görmüyoruz" diyorlar.
Bu yüzden ev işi konusunda üzgünüm kimseye yardımcı olamayacağım. Ama su tesisatında sorun var, lambalar neden yanmıyor gibi teknik konularda danışmanlık yapabilirim arkadaşlar
Tekirdağ-Çorlu
bırak sülüman kardeşimya akşam iş çıkışı nere giden olummmmmmmm eve gitmiyonmu akşama bi m ereğlisi yapalım işte ne olcek
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Abi akşam dedim ya sana bu akşam marangoza gidicem. Kısmetse benim akvaryum mobilyası ve elbise askılığı bitecek bugün de onları alacağız
Yeni akvaryumuma kavuşacağım için çok mutluyum bu arada.
Tekirdağ-Çorlu
tekirdağ mt hafa sonu sapancaya geliyormusunuz
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
heyyyyyyyy çorlu gurubu yokmu bu akşam işi gücü olmayan evden korkmayan benzin sorunu olmayan kimse bütün alköllü alkölsüz iççkiler benden
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Selam Millet,
Bir kaç gündür oldukça yoğunum, çok az yazma fırsatım oldu forumda. Görüyorum da muhabbet akmış gitmiş ama bir sonuca bağlanmamış
Bu akşam Süleyman ile beraber gideceğiz akvaryum dolabını almaya, benim de bir dolap var orada. Ama nasıl alacağız o koca dolabı bilemiyorum tabii...
Bu arada büyük bir gezi olayına ben de varım ama en az 2-3 haftada önceden planlamamız lazım ki ona göre hazırlıklar yapılsın, evden randevular alınsın
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
arkadaşlar tekirdağ üzerinden marmara adasına geçmek gibi bir planımız var önümüzdeki ay.
bu feribotların sefer saatleri ve geçiş ücretiyle ilgili bilgisi olan varmı?
teşekkürler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bende barbarostan binmeni öneririm. Ciner grubuna aitti sanırım oraya giden Ömer kaptan. Ömer kaptan için İstanbul seyehatten bilet alınabiliyordu sanırım.
Tekirdağ-Çorlu
selam geldim şimdi stajdan hemen bakayım dedim bilgisayara amma dayamış dökmüşsünüz yine bugün İlk önce dilaver abiye söyliyeyim cevap vereyim sapancaya gidiyor musunuz diye bi soru sormuş hiç biriniz oralı olmamışsınız yani
abi ben gidemiyorum acıkcası. arkadaşlara da soyledim ama pek cevap alamadım.. :(
Ondan sonra da Coşkun abime ; Abi Marmara adasına en son geçen senelerde gittimdi. onun harici en son erdeğe gittim saat 17 de kalkıyo feribot. gerçi 17.30 u falan bulmuştu saati. onun haricinde;MArmara adasınada barbarostan saat 17 de feribot oldugunu biliyorum tam saatini söylemek açısıdan önümüzdeki günlerde buraya yada özel msj yolu ile ulaşırım abicim Selamlar Tekirdağdan
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bende oraya gidemiyorum ama başka bir yere gidemeyeceğim anlamına gelmezzzzzz
Ohh tekirdağ mt gezsin
Bir haftaya kadar motoru parçalara ayırıp gelen rulman sesini bulmayı umud ediyorum bende
Ondan sonra gezilerde boy göstermeye başlarım büyük ihtimal
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
savaş abi geldimi ömerimin motoru
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)