koptu yine millet bir akşam buluşması yapmadan olmicek
koptu yine millet bir akşam buluşması yapmadan olmicek
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Savaş Abi eline sağlık maharetlisin ama o yazı detayı abes olmuş...Kamyon arkası yazısı gibi...inadına tek alemde tek misali...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan ne oldu bizim çınarcık gezisi yaaaaaaaa sende sözünde durmuyon
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
abi gelmiyosunuz etmiyosunuz sallamıyosunuz özellikle kaç kere rica ettim organize olun diye ama sakalımız yok kariyerimiz yok napalım...benimde heyecanım kalmadı inan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
haklısın kardeş valla ne desen yeri var yani arkadaşlar sağolsun ne yapak bende şimdi LÜLEBURGAZ MOTOSİKLETÇİLER derneğine üye olcam onlar çok geziyo
Süleyman abi şu ücretsiz benzin aldığın yerin adresini verirmisin abi banada. Her hafta geziyorsun maşallah. Bende depoyu fulleyeyim de bende seninle geleyim her hafta.
Tekirdağ-Çorlu
vereyim kardeşim marmaracık beldesi 4. sok no 17 ok? yeterki sen gezilere gel
Bir yerlerden kaçak benzin mi buldun abi ne yaptın Geliyorum ozaman haftasonu Zaten debonun dibi görünmüştü artık.
Tekirdağ-Çorlu
çok yoruldu garibim msneyi bile açmıyor sülo akşamları bari izin al be kardeşim 1 saat yüzünü görelim yeter sonra yine gidersin evine korkma TUTSAK etmeyiz olurmu?
yani kim dedi onlara çing çang al diye paraya kıyıp ta almadılar ybr veya cbf
Vallaha güleceğim yoktu ta ki şu mesajınızı okuyana kadar. Sizin motorları bir açıp da bakın bakalım nerede üretilmiş. Ahahaha
Bu arada şu cbf ler 100 km de nekadar yakıyor acaba ?
Benzine yine zam geldi haberi olan varmı ?
Bu arada fabrikada bizim msn yasaklandı. Çok nadir açabiliyorum. Birkaç dk açık kalıp kapatıyorum. Evden ise sürekli onlineyim lütfen çamur atmayalım
Tekirdağ-Çorlu
valla benim motordaki (madeın cihania) yazısını ben kopardım benimki çin malı değil yemin etsem başım ağrımaz
benimki 85-90 kuruş yakıyor paşam...sen düşün gayrı...ne kadar ekmek o kadar köfte...sen makinayla gezmiyon dabi pırlanta gibi duruyor makina...aşınma sıfır...senden önceki sahabısı vardı gezerdi dağ taş bayır ova demezdi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 AM ----------
alem erkek görsün...hep birlikte tükürelim ki nazar değmesin...tütütü tüüü maşallah Allah sahibine bağışlasın Çorlunun dikensiz gülü bu
250 cc lik motor 100 km de 3 lt yakıyor. Yakışı gayet güzel Hem kendi ağırlığı hemde benim gibi dopçik i taşıyan roadstarımı alemde tek geçiyorum. Bok atmaya çalışanları esefle kınıyorum
Kara panterime laf etmeyin her yerde tozumu yutuyorsunuz çekemiyorsunuz tabiki
Tekirdağ-Çorlu
Savaş abi öyle yazmışsa vardır bir bildiği
Touratec cantalara 2000 Tl istemişler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 AM ----------
önceki sahabısı şimdi motor parlatmakla meşgul oldugu icin sesi solugu cıkmıyor
Golgelerin motorcusu oldu
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Mete abi Paparazi gibisin anasını satim.İnsan sana pozda veremicek hemen nete düşüyoo
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)