PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
2. el motor kim almak isterse Savaş abiden alsın. Valla motorlarına gözü gibi bakıyor. Ben binmeye kıyamıyorum valla
Savaş abi BMW gerçekten bir numara olmuş. Sen motor üzerine bir modifikasyon dükkanıda aç eniyisi
Tekirdağ-Çorlu
Tebrik ederim, inşallah devamını da getirirsin. Derslerde desteğe ihtiyacın olursa ben buradayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 PM ----------
Çantalar gerçekten çok yakışmış.
Bugün ben de bütün gün motorla uğraştım, çantalarımı en sonunda taktım. Çok kaliteli değiller (motoru alırken eşantiyon gibi gelmişti), o yüzden biraz modifikasyona ihtiyaç vardı ama bitti çok şükür.
Süleyman, anneanne nasıl oldu?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Savaş abi benim Çinliyi vereyim sana ne yapabilirsin
Baştan üstüne V motor tak.Böyle başlayabilirsin. Daha sonrasını kendine göre süslersin
Dede cava
http://www.motosikletpazari.com/ilangoster/2221.aspx
savaş abi motor çok güzel olmuşta gezmek lazım onunlayaaa garajda durcak olduktan sonra neyleyim DÜNYAYI valla tam 300 km dün ben bişey demicem özer kardeşim anlatsın
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Çantanın üzerindeki yazı çok hoşuma gitti yanlız İnadına Tech- İnadına BMW yazmak lazım aslında
Tekirdağ-Çorlu
Hastamız olduğu için ayrılamadım Çorlu'dan.
Yoksa İğneada'yı geçen yıldan beri sayıklıyorum ben.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------
BMW ye inat değil,Touratech'e inat benimki
Touratech çantalar 2.000 Tl neredeyse
Açıkçası çanta üzerindeki yazıya ben de takılmıştım :D
Güzel olmuş çantalar
bi akşam buluşalımda görelim şu çantaları abi resimlerden güzelmi
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
hahahaha kötü haber çabuk yayılır onu espiri olarak söyleyen kırmızı yanaklı kardeşim varya ismi lazım değil ama baş harfi (ö) acaba o andaki hali nasılmış acaba biliyormuuuuuuuu
Mandalar mııı???
Resim var mı resim
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
ne resmi ya biz orda ölüyoduk koyun can derdinde kasap et derdinde bi kerem onlar manda değil inekti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)