Olay nedir burası baya karışmış beya
ya mont arıyorum.Nereden alayım bu civarlardan almaya kalksam nereden alırım deneyip görmeden internet almak istemiyorum açıkçası.Bana yardımcı olun lütfen.
Olay nedir burası baya karışmış beya
ya mont arıyorum.Nereden alayım bu civarlardan almaya kalksam nereden alırım deneyip görmeden internet almak istemiyorum açıkçası.Bana yardımcı olun lütfen.
Valla 60-70 le geldik sürekli. Şöyle 90 la gidip fermuar dizilimi yapamadık birtürlü. Bazı arkadaşlar çok geride kaldı. Ben en öne geçip 90 da hızı sabitlemiştim ama baktım arkadan gelen yok bu işten vazgeçip en arkaya geçtim. Hiç olmazsa en arkadan gelen yolda kalmasın diye onu takip ettim.
Tekirdağ-Çorlu
ilhan akşama tekirdağa gidiyoz dimi gelmek isteyen çorlu gurubundan arkadaşlar 1930 da tekirdağ çıkışı OPET BENZİN İSTASYONUNDA OLSUNLAR
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
bende yokum abi , akşam dedim sana gidelim diye ben gittim faruk ve detayin meşgullerdi herhalde akşam, festival başlamış bu arada çok kalaba walla başka zaman görüşmek üzere.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
günaydın herkese bu pazar 14 haziranda yani...Lüleburgaz grubunun iğneada gezisi var işte Linki Bi ORganize olalım biliyorsunuz bizim organizasyonumuza gelmişlerdi şimdi sıra bizde
http://www.motosiklet.net/forum/etki...zimiz-var.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:31 AM ----------
Bu arada Teker Dönüş SAati AÇıkçası erken benim için Çünkü Saat 13.de düğün var bizim işçinin ona katılmam lazım.
ayın 19 undada Sakarya motosiklet Festivali varmış.. Geçenlerde Çan GEzisinde Beraber olduğumuz dilaver abi; Bizleride DAvet etti..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Üzgünüm bugün hasta ziyareti için İstanbula gidiyorum. Bütün haftasonu İstanbul da olacağım.
Tekirdağ-Çorlu
Çorlu grubundan katılım olursa ben de Marmara Ereğlisi tek kişilik grubundan (Artçı ile 2 kişi oluyoruz ) katılmaya çalışırım
çok üzgünüm keşke cumartesi olsaydı pazar sat 12 30 da sünnet konvoyunda olmam lazım teker dönüş sati uymuyor
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
keşke arasaydın bende 23:30 a kadar arkadaşın dükanna takıldım tekirdağda baktım ses yok bastım geldim. hafta sonu ben yokum yoğun iş var cumartesi pazar işteyim iyi eğlenceler sizlere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 PM ----------
bu arada savaş abi seninle de tanışmak kısmet olmadı bi türlü.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu DAkika İtibari ile NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Kimya BÖlümü Mezunuyum ) Holey Kendim İStedim Kendim Gİrdim Kendim Başardım.. Hepsini Kendim Yaptım Şimdi Sıra 12 TEmmuzda Gİreceğim DİKEY GEÇİŞ Sınavında ve Ondan sonrada MÜhendislikte ) Adım Adım İLerliyorum Harika Bİ DUygu bu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlısı olsun abi bende liseyi bitirdimKarne aldım diyemiyorum daha çok utanııyorum resmen pazar günkü sınav herşeyi belirleyecek benim için dua edin abilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------
Bu aradada artık seninle Özer abi daha seviyeli konuşmamız lazım nede olsa karsımızda geleceğin mühendisi duruyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)