her zaman beklerim kardesim
her zaman beklerim kardesim
Baba Gİrdİm BoŞ Çikmayim Dedİm Maksat Lİstede Bİr Numara Olmaksa Hep Destek Tam Destek Ya Dİkkat Edİyorum Da 3_4 KİŞİyİz BaŞka Yazan Yok Nerde Bu Motorcula Ayip Walla Utaniyorum Gİbİme Gelİyor Bu Durumdan Bİz Bu Dagİlİz Hanİ Dİmİ Ya Nerdesİnİz ArkadaŞlar YakiŞmiyor Hanİ
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
desperado hoşgeldin aramıza bu arada şakir çok doğru söylüyosun ha
ya arkadaşlar bu aralar ggiremiyom pek okullar falan açıldıya koşturuyom falan anlarsınız ya arkadaşlar kusura bakmayın b u arada desperado kardeş hoşgeldin aramıza.byyy
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
off yaa bana söyle 2.500 milyara bir cbr bulamadınız yaaa :(
dostum sana 3,400 e full 250cc jınlun wereyım başka motorumuz yok elimizde şu an full aksesuar 3500km de (kızlar ona ben kızlara hastayım )
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
ooo arkadaslar nolmuş size böyle yav motorları satıyonuz adi şakir neyse özgür sendemi satıyon la olum ağrı kesici alın bari la yan etki yapmaz
adi bakalım özgür bekleriz
ben satim gt650 comet alacam
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
ooo muratım hayırlı olsun hadi bakalım kısmet hyosunga
volkan tabiki motor almak için bundan sonra baska yere gidecek halimiz yok
murat umarım sende istediğin hyosunga kavusursun
djhaylaz motor yeniydi ama bugün bi ufakkaza gecirdim biraz cizildihttp://video.google.com/videoplay?do...&q=turkmotorcu
burdaki lacivert 125 lik 17/07/06trafik çıkışlı 5000km de bakımları tam
slm arkadaşlar bi ben bi de volkan mıj satmıyoruz motorları bu arada bende cbr 125 alıyom ama yaza girerken alıcam yoksa kışında bilim motoru dağıtırım ben onun için nisanda falan kısmet olursa herkese şimdiden hayrlı olsun motorları görüşmek üzere arkadaşlar
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ben cbr 125 r bulamadım şimdi kanuni racer veya zs 200 gs arıyorum
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)