NEden Son Zamanlarda Gezilere Katılım yapmıyorsunuz arkadaşlar Çorlu Grubu? Tekirdağ Merkezdeki arkadaşlar GEldiler fakat sizleri Nede Göremiyoruz ?
NEden Son Zamanlarda Gezilere Katılım yapmıyorsunuz arkadaşlar Çorlu Grubu? Tekirdağ Merkezdeki arkadaşlar GEldiler fakat sizleri Nede Göremiyoruz ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bilmem...
Neredeler ???
Tekirdağ-Çorlu
Süleymaaann, nereye kayboldunnn bakayımm???
Şaka bir yana havaların ısınması ile her hafta sonu dışarı çıkmak mümkün olmuyor motorla çünkü ev halkına da zaman ayırmak gerekiyor. Dolayısı ile uzun soluklu geziler yerine 2-3 saatlik bir buluşma-tanışma-kaynaşma toplantısı/gezisi yapılabilir. Hatta hafta içi bile yapılabilir. Şahsen ben henüz forumdaki herkesle tanışmadım.
Ne dersiniz?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Özer bir ara grubun facebook adresinide yollarmısın abicim.
İyi birisiyim ama en iyisi ben değilim :cherry:
kaçkere tanışıcaz
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Yeni arkadaşlar katıldıkça tanışılması gerekir bence. Mesela ben çoğu kişi ile henüz tanışmadım :(
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
yahu fotolarda hiç gözükmüyorum bi daha gelmem geziye meziye....... şaka şaka işten fırsat buldukça katılırım çorlulu abilerim nerde ve ne zaman toplanıyoz bilgilendirin bizi.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
slm abilerim nasılsınız uzun süredir giremiyorum net te arıza vardı en sonunda oldu yyoksa yarın kapatrıyodum neti.ee nasılsınız geziler falan sırtköy ereğli burgaz tekirdağ sülayman abi anlattı bişeyler ii geziyonuz e
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Çorlu grubu olarak Hafta içi bir akşam üstü Ereğli'de iskele kahvesinde toplanabiliriz.
Muratlı ve Tekirdağ Grubu da davetlimizdir.
Perşembe veya Cuma günü olabilir
Zaman fakiri bir adamın foruma giriş saatine bakar mısınız?
Çorlu grubu - Bugün, 07:05 AM
Hersey İyide şu son Zaman Fakiri Tabirine Bittim abi.Çorlu grubu olarak Hafta içi bir akşam üstü Ereğli'de iskele kahvesinde toplanabiliriz.
Muratlı ve Tekirdağ Grubu da davetlimizdir.
Perşembe veya Cuma günü olabilir
Zaman fakiri bir adamın foruma giriş saatine bakar mısınız?
Biz bu aksamüstü ereğliye GElicez.. SAna Bahsettiğim Gs 500 orada suanda. Bu aksam Gelip bakıcaz. İstersen görüşürüz sizinlede abi. saat 8 gibi orada oluruz farukla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:30 AM ----------
Sen Corludan Değil misin Bre Sülman Aga NE Üstüne Alınmıyısın Taşlar sana Gelio Sana
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Günaydın arkadaşlar, haftasonu olayını kaçırdım maalesef Açıkçası foruma giremediğimden haberim de yoktu, gerçi olsa da pek vaktim yoktu
Yalnız pazar günü güzeldi, ereğli de sahilde arkadaşın evini toparlarken telefon çaldı, baktım yamahasülo
İçerisi gürültülü diye balkona çıktım aşağı bakara telefonla konuşuyorum ama meğersem onlarda benim motorun yanından bana bakıyorlarmış
Ben birisi benim motora hamle yapana kadar farketmedim onları
Geziden dönerken Ereğli'ye uğramışlar köfte yemeye sahilde gezerken de benim motoru görmüşler
Sonra çok güldüm kendi halime
Not: Bu arada geçen sefer geldiğinizde terör estiren polis arkadaşı duyduğumuz kadarıyla masabaşı işe almışlar, ilgililere duyrulur
Günaydın,
Bu akşam için ben de uygunum (son anda bir aksilik çıkmaz ise).
Saat ve buluşma yeri belirleyelim derim. Saat 20:00 de Opet uygun mudur?
çorlu çıkışı opetmi canan tekirdağ yolu üzerimi ? yoksa orionun ordakimi
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Benim bu akşam gelme durumum yok. Akrabalarım gelmiş anneme onları ziyarete gidecegim.
Savaş abi 18:00 Canan abiye pek uyacağını sanmıyorum çünki o saatte zaten o da işten çıkıyor. Bence siz yine saati 20:00 gibi düşünün.
Fırsatını bulabilirsem sizi yolcu etmeye gelebilirim.
Bu arada Canan abi şu Bora ile görüştün mü ? Ne olacak akşama dükkanına uğrayacakmıyız ?
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)