PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bizim burak kardeşimiz nerelerde ya viliyyyyyyyy nerdesin olum iyiki nikahı yaptın yazılarına hasret kaldık ya
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Merhabalar nasılsınız?Özer ağbi dün doğum günü topiği açmış ben bu gün gördüm vallah çok sevindim beeyaa.19'a ayak bastım yaşlandık artık
ben görmedim bile,doğum günün kutlu olsun
::tutkuy::
arkadaşlar tekirdağ merkezde Gt250'e baktırabileceğim sağlam bir usta varmı bildiğiniz. Karburator gaz ayarı gibi işler için
seT By eXe
halilihsan yeni yaşın hayırlı olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yeni yaşın kutlu olsun kardeşim, bu arada askerlik de yaklaşmış......
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Teşekkürler Faruk abi
Savaş abi sen öyle dediysen vardır bir hikmeti
Mete abi sağol
Erdinç abi nisbet falan yaptığım yok beya sadece Tekirdağ MT nin daha körpe üyelerindenim.
Teşekkürler İLhan abi Kim sorsa çok var çok var daha diyordum Allahım o günleride gösterecek bana şimdi çağırsalar giderim bunu yürekten söylüyorum.
özer muratlıda eğlence bu haftamı kardeşim bir haber ver bakalım araştırıpta
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Bende bugün duydum özer Muratlı da ne festivali ypılıyor + Ebru gündeş geliyormuş galiba dogrumudur ? Birde bizim burdakiler bu hafta sonu diyolar sen oralısın kesin bilgiyi senden alalım.
İyi birisiyim ama en iyisi ben değilim :cherry:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...uz-2009-a.html
Geliyorsunuzmusunuz ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
daha zaman var ona inşallah geliriz yeterki arkadaşlar onaylasın
arkadaşlar topici actım moderatörden onay bekliyor suanda..
7 haziran pazar günü toplanıyoruz.. muratlıda.. Topic onaylanınca buraya yapıştırıcam derhal..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 AM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
Destek İStiyoruz ) HErkesii Bekliyoruz..
inşallah özer kardeşim
Süleyman abi Özelden cevap veremedim.İnşallah gelirim diye ümit ediyorum ama kısmet.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)