arkadaşlar bira erken çıksak sizin çok işiniz var yaaaaaa
arkadaşlar bira erken çıksak sizin çok işiniz var yaaaaaa
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
gezin bakalım gezin, yalnız çukurlara dikkat edin gecen akşam bi çukura fena denk geldim zanettim amortisör patladı ama baktım ki bişey olmamış değil mi süleyman abi.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
burası türkiye herşey olur bu mutahitler varken
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
dün aksam üstü bana sürpriz yapan süleyman abi ve ilhana TEşekkürler bi Kez Daha
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 PM ----------
arkadaşlar yarın gelecek bi arkadaşım için çorluda ucuz Yollu pansiyon lazım. İşi Varmış Orada.. O Yüzden bir Pansiyon numarası yada adresi bileniniz varsa yazsın.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
14 Haziran Pazar Gününe Büyük Bİr Toplaşma Yapalım Ve Bi Yerlere Gaz Açalım ne Dersiniz ? Facebooktaki Grupta gezi Yapalım diye bir Msj gelmiş
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
yarın için planda bir değişiklik yok dimi süleyman saat 13.00 da kızmeslek arkasında buluşuyoruz .
Evet yarın kısmet olursa saat 13:00 Kız meslek arkası buluşma yeri.
Tekirdağ-Çorlu
oğlak yersek gelirim ona göre ............
inşallah yicez kardeşim beni marmaracıkta yeşil kunduranın önünden alın
ulen zaman yok gezemiyoz işte, yarın işten belki yırtarsam bende takılırım size , hızlı giderseniz yarı yoldan dönerim ona göre
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
yok yok korkma benim motor 125 liiikkkkkkkk
Ben onu bunu bilmem Beşiktaş şampiyon
Çorlu veya Tekirdağ'da yada civarlarda kask ve mont alabileceğim mağazalar var mı??
Uyanın yahu ne yapıyorsunuz bu kadar çok uyunulurmu yollar bizi bekliyor.
Ben kocaeline dogru gazlıyorum.... Haberiniz ola.....
ben demedim mi İBRAHİM bu SUNAY etçildir diye oğlak lafını duysa hemen gelir diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:10 AM ----------
HALİL aklından bile geçirme int. al yada istanbuldan ama çorludan alma hiç bişey pahalı kaçar DEMEDİ DEME
YAFF BEN BU LAFA ÇOK TATKTIM BU ARALAR
motorcu dolu ama sıteyı bılen yok bende tekırdağ merkez delı motorculardan
Halil ihsan Sen hiç Konusma.. Fuardan Alıcaktın Uygun uygun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)