abi süper olur valla hepsi bir gündemi ?
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Özer HOCAM derslerime iyi çalışmışım mı?
Uygulumalı yapıyorum.Yakında dersimizi bitirebiliriz piston kolunu getiririm sana
he gördüm gördm ama dersine Biraz DAha iyi çalışman lazım evladım :p Ama Bi Arada antrenmana gel :p
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 PM ----------
Bu arada Bu haftasonu Açıköğretim ; Önümüzdeki Hafta Başından İtibaren Üniversitede Fİnalleri Başlıyor 2 HAftam Cok Yogun O Bakımdan Pek Bakamıcam Buraya.. Haberiniz Olsun Abiler..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
maşallah yaz geldi bunlar çalışmıya başladı bizi soğuk havalarda gezdirdiler deliler gibi
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
tekirdağ mt 1. sayfada yok olmaz kardeşim ne demek biz ikinci sayfa adamımıyız
hemen yerleşelim yine yerimize 1. sayfaya
evet arkadaşlar herkeze günaydın bu arada
yamaha sülo isimli şahıs dün akşam üzeri saat 18.30 sularında bulvar yolu kiler önünden end. meslek lisesi istikametine giderken
kasksız bir şekilde motosiklet üzerinde görülmüştür.
fakat koruma olarak güneş gözlüğü ile idare etmiştir.
tüm yetkililere buradan İSPİYONLUYORUM duyrulur
Ya arkadaşlar lütfen dikkatli olalım ve koruma ekipmanlarını kullanmaya özen gösterelim. Bilinçili sürücüler olarak bunu yapmalıyız ki diğerlerine örnek olalım. 2 gün önce ben eşim ve kızım Şifa Hastanesinin oradan araba ile geçerken yanımızda bir racing, üzerinde 2 kişi ön teker havada gitti ve kızımın tepkisi direkt şu oldu : " AAAAAA, Baba, bu abilerde kask yok. Sen niye takıyosun o zaman?" Ve bunu soran kızım daha 3,5 yaşında.
Bence bizler örnek olmalıyız, üşenmeden giymeliyiz koruma ekipmanlarını.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
herkese günaydın (keşke herkez benim kadar bile kask taksa razıyım )
valla abi yakalandın anlamam
bu arada bişey yokmuş gibi çaktırmadan msn den seninle konuşuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 AM ----------
cumartesi saat 13.00 da kız meslek arkasından hareket etmek süreti ile burgaza emrahın yanına gidilecektir. gelmek isteyenler saat 13.10 a kadar beklenecek ve hareket edilecektir.
not: süleyman bi değişiklik olursa yazarsın siteye
Gelmek isteyen arkadaşlara şimdiden söyleyelim de sonradan sizimi bekleyeceğiz demesinler. Erdinç arka lastiği değiştirmek için gidecek ben de motora subab ayarı ve karbüratör ayarı yaptıracağım. İşimiz erken biterse Burgazda bir gezi yapabiliriz.
Tekirdağ-Çorlu
savaş abi iyi fikir aslında
durum ne gösterecek bilmiyorum şuan yanlız
ehehehe aklıma sunay geldi oğlak lafını duyunca zıplar şimdi oda gelir belki
o etçil çünki bizim gibi hem etçil hem otçul değil
Ben de zincir değiştireceğim arkadaşlar. Anlaşılan Emrah arkadaşımızın orada bayağı koyu sohbetler olacak
Bu arada buluşma yerine umarım tam vaktinde yetişebilirim. Cumartesi günleri de çalıştığım için erken çıkmam gerekecek fabrikadan. Bir aksilik olursa haber veririm buradan...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Gezin gezin ohh Ama kasksız gezmeyin, Deli_Mavi ve eşinin kaza haberini okumuşsunuzdur. 70 km hızla çarpmış araca, eşine yeni kask alacaklardı, kullandığı kask dandikti. Sonucu biliyorsunuz hepiniz, pazartesi gününden beri komada. Murat 150-200 lira verip bir kask alamadık diye ağlıyordu hastanede. Sizde dikkatli olun kimseyi ağlatmayın.. Abi sende lan Motora binme hatta sen
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)