Evet Arkadaşlar ilk mesaja ekledim buluşma ile ilgli bilgileri Bir tanışma buluşması olucak Tüm Zonguldak Mt yi bekliyorum katılcak arkadaşlar İsimlerini belirtirse Daha iyi olur...
_nirvana_ ile obkavi ve nuwamda Kesin katılıyor sanırım ??
Evet Arkadaşlar ilk mesaja ekledim buluşma ile ilgli bilgileri Bir tanışma buluşması olucak Tüm Zonguldak Mt yi bekliyorum katılcak arkadaşlar İsimlerini belirtirse Daha iyi olur...
_nirvana_ ile obkavi ve nuwamda Kesin katılıyor sanırım ??
Ben Varım öLmez de sağ kaLırsaK..
RIDVAN ses Ver..
Tüm ZonguLdak nerdesiniz sEsiniz çıksın....
Sayın MT-Zonguldak üyeleri ;
Mubarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar.Hayırlara vesile olmasını dilerim.
İyi bayramlar.
viper_1 Volkan AKAN (MT-Eskişehir)
TüM zonguldak MT'nin BaYRaMıNı en samimi dileklermle kutluyorum..
iDaM MC PSiKoo
bende bartınlıyım kilimliden tanıdıklarım var motorcu
Hoşgeldin kardeşim bende kilimlidenim nuwamda da kilimliden kimler tanıdıkların ?
Bi gün Tüm Zonguldak Lı motorcular la tanışıcaam!!!
cakalaz hayrola nerden geliyo bu zonguldak sevgisi anlayalım ?
Zonguldak MT sessiziz... ?
Tüm Zonguldak-MT üyeleri imzlarına aşağıdaki gibi bir eklenti yaparlarsa sevinirim ve birbirimizi her baslıkda biliriz yeni üyelerde zonguldak mtyiöğrenmiş olurlar....
bende varım kdz ereğliden merhaba arakadaşlar herkesi ereğliye beklerim aprilia pegaso 650 var idi sattım şuan yamaha ybr 125 var
_DeliCocuk_ aramıza hoş geldin. aRamızda MT ZONGULDAK olarak daha çok arkadaşımız var Kdz ereğLi'den İmzana Cenk'in gösterdiği gibi
MT zonguldak yazarsan Seviniriz.
tüm Zonguldak mt nin bayramını kutlarım
hayırlara vesile olmasını temenni ederim bu bayram gelemiyeceğim o mübarek topraklara bu yüzden üzgünüm
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
obkavi Gonuller bir olsun o da yeter. Ben de Senin ve Tum MT'nin mubarek Kurban bayramının hayırlara vesile olmasını dilerim...
5 ay uzak kaldım siteden öle bi giriyim dedim motor işi yatınca tabii insanın şevki kaçıyo ama yine ister oldum hade hayırlısı da ... da işte nolmuş buraya en son mesaj 27/12/2006 da yazılmış :S 2 buçuk aydır hiç bişey yazılmamış oheaa yani .. neyse Cenk abi'm gelsinde şenlendirsin şurayı hade herkes kendine iyi baksın ..
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
Mdvyn-R cenk abin yoksa ben varım Cenk'in yakın arkadaşıyım..... sende heralde ereğli'densin demi?
Ne oluyo lan burda Mdvyn-R lem burayı karıştırma bari
Eet nuwamda ereğlidenim de işte küçük bi umutla bekliom motor işi nolcak neyse... Oooo efsane geri dönmüş .. yaa hadi zonguldak mt olarak bi gezi falan yapın da fotolara bakıp imrenelim hade yauww ben bunu 4 ay önce de yazmıştım gerçi .. hade bekliom
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
bende zonguldağın devrek ilçesindenim ama işstanbulda yaşıyorum... bu yaz motorla gelicem zonguldağa inşallah görüşürüss
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
bende çaycualıyım ama malum üniversite nedeniyle istanbullu olduk :(
deliemin gelin hocam bekleriz bende kilimlidenim... listeye senide ekliyorum
sercansari bende aynı senin gibiyim afyonlu oldum :( askaldı bikaç yüzyıl içinde bitencek ama benimki senide ekliyorum listeye
hakketten zonguldak mt olarak bir ara toplaşalım yazın ya yeter artık yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)