ooooo Bende varım Burda Ben caNku.... MT Zonguldak
ooooo Bende varım Burda Ben caNku.... MT Zonguldak
Abi bişey diycem herkes sırayla motoru war mı yok mu , ve ne model motoru war bi yazsın yauw ... Ben başlıyım isterseniz ... Başlıyorum .... Henüz yok yakında olcak inş calısmalar sürüyo peder kaynaklı calısmalar ..
Abi anlamıyorum Ereğlide bir sürü motorcu eleman görüyorum hiç mi mt'den haberleri yok yoksa uyuyorlar mı !?.. yazın suraya yawss
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
Valla ben Ereğlide MT den fazla kişi olduğunu duymadım Bende ekliyim benimde motorum yok
Ooo cenk abi hemen fotoyu avatarlamışsın .. Bugun resmi tatil olduundan yeni acılan topicler bile hemen cevap buluyo bari topic yeni mesajlara cıksın da zonguldaklılar bi görsün burası kan aglıyor ... eet kim devam ediyo ...
Zonguldaklılara bisi olmas sen meraklanma
Cenk abi hep biz konuşuyoz hea farkında mısın
Çaktırma aktif gözüküyoz sonun hayra değil seninde benim deli olduğumu biliyolar olm sende gidecen gümbürtüye
selam dostlar mdvyn, cenkkeskin kardeşler topic i aktif tutmak için çabalarınıza teşekkürler hoşça kalım
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
kdz ergliden kimse yokmu???milleti buraya toplayacam toplamasınada bagımlılık yapar diye korkuyom valla sonra benden bilirler
sefir67 Mdvyn-R ereğliden haberin olsun...
EreĞlİlİlere Benİde Ekleyİn
Sefİr Senİn Yerİn Nerde Yahu
rüzgarın sesi
Yok mu BaşKa KOCA MT de ZONGULDAK'Lı ey ZonguLdak'Lar Kendini ZONGULDAK'lı hissedenLer nerdesiniz
Selam herkese. Zonguldak ta, Ereğli de motor sahibi kişi sayısı benim gittiğim zamanlarda gördüğüm kadarıyle fazla olmasa da yavaş yavaş çoğalıyor.
Ama her konuda olduğu gibi buna da ön ayak olacak bir lider olması lazım. Bunu da orada sürekli yaşayan arkadaşlar yapabilir. Bunun için motor satan bayilere , motor alanların bu sitenin varlığından haberdar etmekte veya yolda karşılaştığınız kişileri bu konuda bilgilendirmenizle olur.Motoru olmayıpda alma heveslisi olan arkadaşların olduğu bir forumda neden motor sahibi olanlar olmasın. Ama bunun için motor sahibi olanların da interneti kullanır olmaları gerekiyor. Bunu da göz ardı etmeyiniz. Bu yaz motorla bir hafta sonu gelecektim Ereğli ye ama ufak bir kaza bunu erteledi. Artık heryer ıslanmaya başladı, bu durumda havaların tekrar düzeleceği bahar aylarını beklemek gerekiyor. ancak İstanbul daki arkadaşlarla güzel bir hafta sonu bir araya gelinebilir. Tabii müsait olanlarla.
Sevgi, dostluk, barış şehri Heraklia daki , Kara Elmasın yatağı Zonguldak taki tüm arkadaşlara sevgiler, selamlar.
RIDVAN herSene EreğLi de sevgi barış dostLuk. ÇiLek festivali var 2007 de ki estivaLimize seni ve arkadaşlarını da bekleriz..
Sevgili Nuwamda, ben doğma büyüme Ereğliliyim. Evimiz sahilde yelken kulübün hemn karşısındaki Side Apt. Ben her ay bir hafta sonu Ereğliye gelirim. Annem ve akrabalarım orada. Uzun yıllar Erdemirspor da yüzdüm ve sutopu oynadım.81 TED mezunuyum.Dolayısıyle festivalide biliyorum ancak festival zamanı Ereğli de 3 kez bulundum, sahilde yürümek imkansız. O yüzden festival zamanı pek takılmıyorum. Ancak MT olarak bir gezi düzenlenebilir tabiiki.Bu arada kardeşim ZOnguldak sitede, teyzem de Soğuksu da oturuyor. Forza Zonguldak
Hımmmm. Haklısın festival zamanı gerçkten Çok kalabalık oluyor o sahil boyu falan ama baya eğlenceLi oluyoooo.... Forza ZonguLdak... ekledim seni rıdvan. canku.....@hotmail.com.
Arkadaşlar Ben şu anda afyondayım.Okumak için gittim den dolayı fazla site ile ilgilenemiyorum o yusden geçici sureliğine NuwamdA ya emanet ediyorum MT Zonguldak 'ı istek ve şikayetlerinizi ona bildirebilirsiniz....
Evet arkadaşLar görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
Canku cum önce hemen bir A2 ehliyeti almak için başvur ve sonrasında da iyi bir motor al. Tavsiyeleri dinlemeden hareket etme.Bizim BJK li hakem Ankara ya taşınmış, yakınlığın var sanırım !! Herkesin aksine onunla gurur duyuyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)