Cenk keskin,Festivali sormuştunuz.Sanatçılar ve tarih kesin olarak belirlendi.Kdz.Ereğli Belediyesinin sitesine girerseniz,daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Cenk keskin,Festivali sormuştunuz.Sanatçılar ve tarih kesin olarak belirlendi.Kdz.Ereğli Belediyesinin sitesine girerseniz,daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Büyük SAVAŞ
0 RH(+)
67 TL 327-67 TP 627
Kdz.Ereğli/ZONGULDAK
Sende aramışsındır ya bide ben didikliyeyim dedim google'yi.Ama nafile Zonguldak motosiklet klubü'yle ilgili adres bulamadım CenkKeskin biraderim.
DARKDIAMOND ben buldum birebir görüştüm kendileri ile çoğunu zonguldak tan tanıyorum görmüşlüğüm olan kimseler. Bir ara Zonguldak MT yi Toplayalım arkadaşlar 11.06.2006 pazar günü toplanalım diyorum uyarsa ?
ne yani motorumuz yok diye topicde yerimiz yokmulen cenk benide ekle bak acarım 2.zonguldak mt topicini
yaa ben seni unuttum mu ya nasıl olur kusura bakma ekledim hemen
hey milltet 15/07/06 da keeway 150 sl motorumla istanbula 5 saatte geldim tam 1 hafta kaldım 23/07/06 da tekrar istanbula döndüm ama hiçbirinizle görüşmek nasip olmadı 05/07/06 da tekrar zonguldak'a geliyorum bu sefer otobüsle inşallah tanışır görüşürüz
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Hocam bekleriz de gelmeden önce haber ver daha iyi olur karşılarız seni ..... hoşgeldin yine beklerizz.....
SELAM KARDAŞ BENDE YENİYİM AYNI ZAMANDA KÖMÜRKENTLİ
1)Cenkkeskin
2)obkavi
3)naruto
4)_nirvana_
5)DARKDIAMOND
6)Kadim
7)RIDVAN
8)TysonPit
9)death
10)Duffy /2 Yarı Sayılırsın
11)buyuksavas
12)veli lafci
13)sherrnova
14)fatih001
15)Argento
16)mavimerdiven
17)sefir67
18)...?
11.06.2006 Pazar Günü toplanalım arkadaşlar.
Arkadaşlar Zonguldak MT yi topluyup bir gezi yapmayı düşünüyorum neresini tavsiye edersiniz ?
Ehliyetsiz arkadaşlara duyuru: Hep birlikte yazılalım indirimli yazılırız... Acele haber bekliyorum sürücü kursuyla duruma göre irtibata geçicem...[/QUOTE]
Selam kömürkentliler walla ben size cok uzağım suan izmirdeyim ama ereğliiiiiye taşınıyorz bir kaç haftaya babamın tayini falan olayına... Artık bi kaç gezi sonraya katılırım ancak çünkü daha motoru almadım ama alıcam kararlıyım .. Hazır keeway150arn lerin fiyat 1.800 olmusken onlardan kapıcam
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
KANUNSUZ 61 , Mdvyn-R hoş geldiniz aramıza ...
Hoşbulucam inş. abi
Hoştur hoş meraklanma sohbet muhabbet burada baya bi hoşdur bi yerden sonra bağımlılık yapar MT dikkatet yalnız..
valla arkadaşlar benide kabul edermisiniz bilmem.nede olsa damadınızım.eşim zonguldak lı.
Herkese merhabalar. Bende Trobzon'dan Zonguldak'a göçenlerdenim. Ortaokul ve Liseyi Zonguldak'ta okudum. Üniversite'den sonra İstanbul'da kaldım.
ALi Y.UZUN
Abi bişey sorcam siz hiç zonguldak mt olarak toplanıp bir yere gittiniz mi !?
arkadaşlar beni kaydetmemişsiniz.sanırım zonguldaklılar damat ları aralarına almıyorlar eşim zonguldak lı olduğu için yarı zonguldaklı sayılırım ama.
69denizci senide yarım zonguldaklılar listesine ekliyorum o zaman
aliy hocam sen daha iyi bilirsin TRABZONGULDAK deyimini bende Rizeli yim Aslen
Mdvyn-R Zonguldak MT olarak Çoğumuzda motor olmadığı için daha toplanamadık ben isterim toplanmayı ama zor olur baya ....
Umarım en kısa zamanda herkesde olur da gezeriz
Abi hala en son benim yazdığım duruyo ya şöyle bi canlılık gelsin ... Böyle toplanıp bir yere gidin foto cekilin biz de gaza gelip olayları hızlandıralım motoru almak için falan ... hadi bi hareket zonguldak hade
valla zonguldak mt en sakin MT ekibi seçilecek yakında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)