Kdz.Ereğli'den selamlar, burda olmaktan mutluyum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D
Kdz.Ereğli'den selamlar, burda olmaktan mutluyum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D
Aleykümselam
Gökçebeyden selamlar motorcu kardeşlerim. bende 100cc var tın tın takılıyoruz
beyler selam varmı Zonguldak civarından hafta sonu tur fln yapmayı düşünen arkadaşlar ?
selamlar Bülent ECEVİT üniversitesini kazandım ve aranıza eylül ayında katılacağım umarım bu kadar hareketsiz olmazsınız ben şimdiden yazayım biraz heyecanlı yapım vardır erkenden söyleyeyim dedim
Arkadaşlar mt zonguldak olarka birer etkinlik düzenlesek mi ? Ne dersiniz?
Selam arkadaşlar. Platonik bir motor sevdalısı olarak uzun zamandır yaşamaktayım 😉 görüyorum ki her zaman olduğu gibi mt zonguldak'ın üzerinde bir kasvet almış başını gitmiş benim merak ettiğim ve grubunda tekrar hareketlenmesi anlamında buradan yazıyorum. Eskiden mt il gruplarıydı şimdi Barış Şuşut il grupları olmuş neden böyle olmuş anlam veremedim sormak istedim ???
Tesadüf gördüm mesajını, MT İl grupları Barış Şuşut'un fikriydi. Kendisi vefat edince onun projesi olduğu için onun adı verildi buraya...
Bu link daha açıklayıcı olacaktır
https://www.facebook.com/events/626739124148827/
Gelmeyen çok üzülür şimdiden söylemiş olayım
-Türkiye nin tek avrupanın sayılı kömür madeni müzesinin ilk ziyaretçileri olacaksınız.
-Aynı zaman da maden ocağına girme imkanı bulacaksınız.
-Milyonlarca yıldır oluşumunu sürdüren 3375 metre uzunluğunda olan Gökgöl mağarasının 875 metrelik kısmını gezme imkanı bulacaksınız.
-Değirmenağzı deresi yürüyüşü ve şelalelerini görme imkanı
-Yarışmalar
-Hasan Doğru konseri
-Neyzen Ferit Yavuz Ney dinletisi
-ZMK müzik gurubu
-Daire 46 Blues/Rock
-Osman ASAN performansı
-Skeçler
-Dj performanslar
-Yerel halk oyunu ekibinden gösteriler
-Gece sahilde gitar-ateş kombinasyonu
Çok eğleneceğiz çoook :D
Detaylı bilgi,etkinlik sayfamızda mevcut,festival alanına sıfır otel,5 dakikalık mesafede öğretmen evi,pansiyon,otel birçok alternatif var..tabi ki en güzeli çadır yerlerimiz mevcut..
İlkler her zaman güzel ve unutulmaz olur.. sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız
Selam arkadaşlar bende Zonguldak Merkez'de yaşıyorum TürkChopper MK Zonguldak üyesiyim geçen ay kaza yaptığım için şimdilik motorum yok ama 3-4 ay sonra alacağım inşallah.
Ereğliden selamlar burasıda canlansın biraz :D
Arkadaşlar öncelikle merhaba Zonguldak da gerçekten iyi diyebileceğiniz bir motor ustası var mı ben yabancıyımda buralara
Merhaba arkadaşlar havalar ısınıyor toplu etkinlik yapmak isteyen var mı arkadaşlar?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)