Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gündür yıllık izinde olduğum için nete girme oranımı epeyce düşürmüş bulunmaktaydım gün itibari ile yeniden işe başladım ve şu buluşma işine kesin bir nokta koyma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Karabükten de artadaşlarımız var gördüğüm gibi hoş geldiniz. Aslına bakarsanız geçen kararlaştırdığımız gibi haftaya pazar Demir Park AVM de buluşmayı teklif ediyorum lütfen gelecek arkadaşlar haber verebilirler mi. ona göre kaç kişi olacağımızı bilelim.
Bu arada yıllık izin de olduğum süre içerisinde dikkatimi çeken bir şeye denk geldim. geçen hafta Zonguldak Valilik önünde yan yana duran üç motor gördm biri VTS apachi biri 125 CBR biri de YBR 125 ESD olmak üzere dikkatimi çekti yanımda eşim olduğu için çok ilgilenebilmek gibi bir durumum olamadı malesaf ki ama aklıma öncelik olarak bir buluşma tarzı bir şey mi ayarladı birileri de bir organizasyon içerisindemiler düşüncesi geldi. Çünkü tesadüfi olarak o motorların normal şartlarda aynı yerde aynı şekilde park etmeleri uzak bir ihtimalmiş gibi geliyor bana. Eğer o arkadaşlarımız da MT ye üye iseler cevap vermelerini rica ederim.