MErhaba Zonguldak ahalisi. memleketinizde uygun bir motor buldum ama sırf bakmak ıcın buran oraya gelmek sıkıntı olur . Anca bir arkadasım bana yardım cı olur, motora bakar ve bana okey verırse almaya gelebilirim. Acaba müsait olanvarmı aranızda?
MErhaba Zonguldak ahalisi. memleketinizde uygun bir motor buldum ama sırf bakmak ıcın buran oraya gelmek sıkıntı olur . Anca bir arkadasım bana yardım cı olur, motora bakar ve bana okey verırse almaya gelebilirim. Acaba müsait olanvarmı aranızda?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
sağlık olsun hocam ne diyelim nasip değilmiş.
Ya abi motoru olan olmayan bi buluşsak bi konuşup sohbet etsek fikir alışverişinde bulunsak fenamı olur yani? Hem bu sayede Zonguldaklı motor tutkunu abilerimizi arkadaşlarımızı tanımış olurum(uz)...
o zaman bu Pazar DemirPark AVM de buluşalım bütün Zonguldak MT olarak olmaz mı ?? konuşalım tanışalımmm.....
Gayet güzel olur hocam. Fakat gördüğün gibi zonguldak mt çok sessiz.Nasıl olacak o iş ?
sadece forumdan değil çevreden birilerini de çağırmalıyız
valla tanıdığın varsa motrcu çağar sohbet ederiz sıkıntı yokta pek bi gelen olmaz sanmıyorum.... bence bu hafta değil de bi daha ki haftaya kadar da bekleyelim en azından iki günde bir güncelleme yapar konuyu ayakta tutarız belki biraz daha katılım olur ne dersin ???
Olur.Hem bu bir haftalık sürede belkide bir motor sahibi olurum. :D
valla istersen bizim Kilimli'de Arora satan bir yer var duyduğum kadarıyla senet sepet olayı da varmış araştırırken bi fikrin olur istersen oraya da bak. Bu arada haftaya pazar günü yapacağımız Demirpark Avm'deki buluşma için katılımları bekliyoruz.... katılacak olanlar birer mesaj atarak bilgilendirebilirler mi ??
Eyvallah hocam. 2006 ybr buldum nasip olursa bu hafta içi alıcam. İlk motorum olacak kendileri bakalım nasıl bir aşk yaşıyacaz kendisiyle
inşallah hayırlı ve güzel bir aşk olur kaça ve nereden buldun peki ??
Zonguldak merkezden buldum. 2250 tl demişti küçük biraz pazarlıkla 100 tl daha indirdik. nasipse yarın notere gidip alışverişi tamamlıyacaz.
Kilometresi falan kaça ki. neyse hayırlısı olsun madem aldın güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allah. Bu arada madem artık bir motorun var ilk gezini benim yanıma yap bari Demir Medyada çalışıyorum. Demir Park'a gel Demir Medya nerde desen hemen gösterirler adım Canku beklerim.
13.000 de alet :D Eyvallah hocam darısı başına. Aklımdasın uğramaya çalışıcam yakınız nasıl olsa. Bende üniversitenin üstünde oturuyorum incivezde
kazasız belasız sürüşler dilerim tekerin düz bassın. valla benim için bu hayal gibi duruyor Allah nasip ederse yakın da bir bebeğim olacak o yüzden şimdilik benim için bu durum biraz hayal oluyor. Ama her zaman beklerim.
beyler bende ereğlideyim , 2011 siyah cbr 250 r zonguldak a selamlar ...
Ben de Ereğli'den Mehmet
Selamlar
Beyler Karabükten selamlar Bizim Mt grubuda sönük Zonguldaklı Bir Hocam ile arada takılıyoruz burda sizde toplanın bi ara qelelim bızde burdan 3 motosikletlyiiz su anda 2 tane CBR125R 1 tane Hysoung GV250.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)