Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Ben gelirim arkadaşlar
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
arkadaşlar cvuma-cumartesi pazar günü o civarlardayım..
çelikel ve gazi ilk öğretim mezunları toplantısı var...beni karşılayacakçıkar mı deeermişim...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Selam arkadaslar iyi günlerrr iyisinizdir insalllh su an devrekte askerlık yapıyorum carsı izninde zonguldaga gelip tanısmak istiyordum ama kısmet olmadı yolunuz burdan gecıyorsa tanısmak isterim sizlerle hafta sonu olabılır yada hafta içii ziyaretci olarak gelebılrsınız bara kardesımız gormus gibi olurdum sonuca motosıklet kardeliğimiz varr gece oldumu eğitim alanının yanından motosıklet gectımı içim cız ediyor varyaa zonguldak devrek 2 blk. Serkan doğan kazasız belasız iyi günler...
Bursadan selamlar arkadaşlar bende çatalağzılıyım hala gelirim her sene oralara selamlar...
Zonguldaktaki Üniversite gercekten okunacak bir üniversite
Ama hazırlık binasını sormayın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
meraba beyler bende zonguldak merkezdenim motor daha almadım ama inşallah alıcam yakında
Çakooo, geri geldim olum bi bakiyim dedim. ne var ne yok diee bi bakdım baya hareketli buralar :D Universiteye gelicek onlan arkadaşlarımıza şimdiden tebrikler diyorum herkesi Zonguldak'a davet ediyorum :D Çakoooo özellikle seni davet ediyorum bak haberin olsun :d CBR'ınla gel takılırz
YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
34 EU 191
arkadaşlar merhaba bende zonguldak karadeniz ereğlide yaşıyorum. Cup 100 cc bi motor almak istiyorum önerdiğiniz bi motor satan yer var mı aldıktan sonrada serviste ilgilenicek bi yer arıyorum.
Sen CBR bekle daha Biz Hyo ya gectik coktan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım eregliden bu siteye epey zamandır takılıyorum ama zonguldak mt oldugunu duymamıstım yeni öğrendim artık bi daki yaza gezilerde bende varım yaz bitti motoru yeni aldık hayırlısı:D
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Bayramda Zonguldakta olacam...
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
kimse yokmuuuuuuu zonguldak fırtına öncesi sesisizliğemi büründü...
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
arkadaşlar zonguldakta bana önerebileceğiniz bi servis varmı
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
kdz.ereğliden kimse yok mu yahu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)